Leonardo DiCaprio (47 de ani) face valuri pe piața imobiliară din Los Angeles. Actorul care poate fi urmărit în cea mai mediatizată producție a momentului, Don’t Look Up, și-a cumpărat o casă în Beverly Hills, pentru 13,9 milioane de dolari, după ce și-a vândut o vilă din Malibu contra sumei de 10,3 milioane de dolari.

Noua casă de care se va bucura Leonardo DiCaprio a fost renovată înainte de a fi scoasă pe piață și dispune de cinci dormitoare, șase băi și are aproape 500 de mp de spațiu util.

Vila din Beverly Hills este amenajată cu finisaje de lux, cu parchet de stejar, scară interioara în spirală și corpuri de iluminat inteligente. Locuința are un etaj, iar la parter este amenajată în stil open space. La exterior, nu putea lipsi piscina.

Bucătăria are spațiu de gătit și este dotată complet, dar se bucură și de spațiu de luat masa și bar. Lângă bucătărie, se mai află o zona dedicată găzduirii oaspeților, cu vedere către terasa. La etaj se află dormitorul matrimonial, cu tavan înalt, baie spațioasă și salon cu balcon care dă spre piscină.

Întreaga proprietate cumpărată de Leonardo DiCaprio are în total 1095 metri pătrați. Spațiul de la exterior a beneficiat de asemenea recent de mâna unui peisagist, car a amenajat aici o livadă de măslini, ce ascund piscine, spațiul de luat masa și zona de lounge exterior. Casa are o anexă pentru oaspeți și se află într-o zonă rezidențială păzită, inaccesibilă celor care nu locuiesc aici. Locuința vedetei este situată în apropierea unei zone în care se află cele mai bune restaurante și magazine.

Leonardo DiCaprio a făcut în ultimul an mai multe mișcări pe piața imobiliară, chiar dacă a fost ocupat cu noile sale filme. A vândut și a cumpărat proprietăți, dintre care una și pentru mama lui, o vilă un stil spaniol, pentru suma de 9 milioane de dolari.

Actorul trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste cu actrița și modelul de origine argentiniană Camila Morrone, care este mai tânără decât el cu peste 20 de ani.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts