Monica Cismaru ∙ December 6, 2021 ∙ 2 min read

Lansările de filme se țin lanț, iar cel mai recent eveniment de acest fel a atras toate privirile datorită protagoniștilor: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. Cei doi interpretează în filmul ”Don’t Look Up” rolurile a doi astronomi care descoperă că o cometă va lovi pământul și vor să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fapt, dar nimeni nu-i ia în serios.

Filmul va avea premiera în cinema pe 10 decembrie și pe Netflix pe 24 decembrie.

La premiera filmului de la New York, Jennifer Lawrence a apărut într-o rochie elegantă, aurie, care i-a pus în evidență sarcina avansată. În urmă cu câteva saptamâni, vedeta a anunțat că așteaptă primul ei copil cu soțul ei, directorul uneii galerii de artă, Cooke Maroney.

Jennifer Lawrence a făcut furori în rochia ei rafinată creată de Casa Dior, al cărei brand-ambassador este, și și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co.

Într-un interviu acordat recent publicației Vanity Fair, Jennifer Lawrence a spus că este recunoscătoare și încântată că va deveni mamă, dar că nu vrea să vorbească prea mult despre copilul ei. ”Instinctul îmi dictează să-i protejez intimitatea pentru tot restul vieții, pe cât posibil. Nu vreau să permit oricui să știe amănunte din viața privată a copilului meu, iar acest lucru începe cu neincluderea acestui subiect în conversatiile pe care le am legate de munca mea”, a spus actrița în vârstă de 31 de ani.

Don’t Look Up îi mai include în distribuție și pe Meryl Streep și pe Jonah Hill, iar Ariana Grande interpreteaza o melodie de pe coloana sonoră a filmului care a câștigat deja aprecierea criticilor ce îl văd un candidat de luat în seamă în cursa Oscarurilor.

Filmul prezintă povestea lui Kate Dibiasky (Lawrence), o doctorandă în astronomie, și a profesorului ei, Dr. Randall Mindy (DiCaprio), care fac împreună o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în interiorul sistemului nostru solar urmează să lovească Pământul, dar nimănui nu-i pasă de revelația celor doi. Kate și Randall inițiază un turneu media de avertizare a omenirii.

Foto: Hepta

Related Posts

La aniversarea de 25 de ani, „Titanic” este din nou în cinematografe, remasterizat, disponibil în format 3D HFR

Acum 25 de ani, scriitorul și regizorul James Cameron, câștigător al Premiului Oscar, a schimbat cursul istoriei odată…

Managerii viitorului sunt, deja, aici?

În contextul post-pandemie, al instabilității economice și politice, se conturează tot mai clar o nouă generație de lideri…

Marion Cotillard și Meryl Streep, într-un serial apocaliptic despre schimbările climatice

Două mari actrițe, una din cinematografia europeană și cealaltă din cinematografia americană, se întâlnesc pentru prima dată într-un…

15 cărți pe care trebuie să le citești într-o viață

”Citim ca să știm că nu suntem singuri”, spunea autorul britanic C.S. Lewis, iar J.K. Rawling, autoare contemporană…

Dolly Parton: ”Înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului”

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a…

Nadia Comăneci, la gala Gold Meets Golden, în Beverly Hills

Gimnasta de zece, Nadia Comăneci, a luat parte zilele acestea la cea de-a zecea ediție a evenimentului Gold…

Nicole Kidman, în adaptarea unui roman horror de Leïla Slimani

Nicole Kidman acceptă proiect după proiect și cea mai recentă provocare profesională este interpretarea rolului principal într-o adaptare…

Ce decizie a luat Kate Middleton

Kate Middleton şi-a lansat, zilele acestea, propriul cont de Instagram. Prinţesa de Wales dedică acest proiect unei cauze…

Recorduri doborâte la Grammy Awards 2023. Care au fost aparițiile serii

Cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc duminică seara la Crypto.com Arena din Los Angeles,…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne rezervă astrele pentru această perioadă. Iată cum…