Monica Cismaru ∙ December 6, 2021 ∙ 2 min read

Lansările de filme se țin lanț, iar cel mai recent eveniment de acest fel a atras toate privirile datorită protagoniștilor: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. Cei doi interpretează în filmul ”Don’t Look Up” rolurile a doi astronomi care descoperă că o cometă va lovi pământul și vor să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fapt, dar nimeni nu-i ia în serios.

Filmul va avea premiera în cinema pe 10 decembrie și pe Netflix pe 24 decembrie.

La premiera filmului de la New York, Jennifer Lawrence a apărut într-o rochie elegantă, aurie, care i-a pus în evidență sarcina avansată. În urmă cu câteva saptamâni, vedeta a anunțat că așteaptă primul ei copil cu soțul ei, directorul uneii galerii de artă, Cooke Maroney.

Jennifer Lawrence a făcut furori în rochia ei rafinată creată de Casa Dior, al cărei brand-ambassador este, și și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co.

Într-un interviu acordat recent publicației Vanity Fair, Jennifer Lawrence a spus că este recunoscătoare și încântată că va deveni mamă, dar că nu vrea să vorbească prea mult despre copilul ei. ”Instinctul îmi dictează să-i protejez intimitatea pentru tot restul vieții, pe cât posibil. Nu vreau să permit oricui să știe amănunte din viața privată a copilului meu, iar acest lucru începe cu neincluderea acestui subiect în conversatiile pe care le am legate de munca mea”, a spus actrița în vârstă de 31 de ani.

Don’t Look Up îi mai include în distribuție și pe Meryl Streep și pe Jonah Hill, iar Ariana Grande interpreteaza o melodie de pe coloana sonoră a filmului care a câștigat deja aprecierea criticilor ce îl văd un candidat de luat în seamă în cursa Oscarurilor.

Filmul prezintă povestea lui Kate Dibiasky (Lawrence), o doctorandă în astronomie, și a profesorului ei, Dr. Randall Mindy (DiCaprio), care fac împreună o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în interiorul sistemului nostru solar urmează să lovească Pământul, dar nimănui nu-i pasă de revelația celor doi. Kate și Randall inițiază un turneu media de avertizare a omenirii.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…