Lansările de filme se țin lanț, iar cel mai recent eveniment de acest fel a atras toate privirile datorită protagoniștilor: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. Cei doi interpretează în filmul ”Don’t Look Up” rolurile a doi astronomi care descoperă că o cometă va lovi pământul și vor să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fapt, dar nimeni nu-i ia în serios.

Filmul va avea premiera în cinema pe 10 decembrie și pe Netflix pe 24 decembrie.

La premiera filmului de la New York, Jennifer Lawrence a apărut într-o rochie elegantă, aurie, care i-a pus în evidență sarcina avansată. În urmă cu câteva saptamâni, vedeta a anunțat că așteaptă primul ei copil cu soțul ei, directorul uneii galerii de artă, Cooke Maroney.

Jennifer Lawrence a făcut furori în rochia ei rafinată creată de Casa Dior, al cărei brand-ambassador este, și și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co.

Într-un interviu acordat recent publicației Vanity Fair, Jennifer Lawrence a spus că este recunoscătoare și încântată că va deveni mamă, dar că nu vrea să vorbească prea mult despre copilul ei. ”Instinctul îmi dictează să-i protejez intimitatea pentru tot restul vieții, pe cât posibil. Nu vreau să permit oricui să știe amănunte din viața privată a copilului meu, iar acest lucru începe cu neincluderea acestui subiect în conversatiile pe care le am legate de munca mea”, a spus actrița în vârstă de 31 de ani.

Don’t Look Up îi mai include în distribuție și pe Meryl Streep și pe Jonah Hill, iar Ariana Grande interpreteaza o melodie de pe coloana sonoră a filmului care a câștigat deja aprecierea criticilor ce îl văd un candidat de luat în seamă în cursa Oscarurilor.

Filmul prezintă povestea lui Kate Dibiasky (Lawrence), o doctorandă în astronomie, și a profesorului ei, Dr. Randall Mindy (DiCaprio), care fac împreună o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în interiorul sistemului nostru solar urmează să lovească Pământul, dar nimănui nu-i pasă de revelația celor doi. Kate și Randall inițiază un turneu media de avertizare a omenirii.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts