Monica Cismaru ∙ September 8, 2022 ∙ 2 min read

După despărțirea de iubita lui din ultimii cinci ani, Camila Morrone (25 de ani), Leonardo DiCaprio (47 de ani) nu pierde timpul și își caută o nouă parteneră, iar cea mai recentă ”victimă” se pare că este Gigi Hadid, notează presa internațională.

Leonardo DiCaprio și Camilla Morrone s-au despărțit în urmă cu două luni, imediat după ce tânăra a împlinit 25 de ani, vârsta limită autoimpusă de DiCaprio pentru iubitele lui, după cum l-a ironizat presa.

”Leo a pus ochii pe Gigi, dar ea nu pare interesată. Sunt amici, dar ea nu își dorește o relație romantică acum”, relatează sursele citate de publicațiile americane.

”Leo și Camila nu se mai distrau împreună, trecuse etapa de luna de miere și lucrurile începuseră să treneze între ei”, mai menționează sursa.

gigi hadid
Gigi Hadid

Până ca despărțirea dintre Leonardo și Camila să devină publică, actorul a fost văzut în repetate rânduri singur, de la vacanțe la diverse evenimente, unde și-a petrecut timpul cu prietenii lui, actorii Tobey Maguire sau Jamie Foxx. De asemenea, publicația InTouch ar fi scris ca Leonardo și Gigi de cunosc de ani buni și că s-ar fi întâlnit de câteva ori în această vară, dar că relația lo una este doar de amiciție, chiar dacă Gigi este exact genul lui Leo: sexy, frumoasă, discretă și cu picioarele pe pământ.

Gigi Hadid (27 de ani) este mama unei fetițe de doi ani, Khai, care a venit pe lume în urma relației pe care modelul a avut-o cu cântărețul Zayn Malik. Cei doi s-au despărțit definitiv în octombrie 2021, în urma unui scandal monstru în care Zayn ar fi agresat-o pe Yolanda Hadid, mama lui Gigi. De la despărțirea de Zayn Malik, Gigi Hadid n-a mai fost văzută în compania niciunui alt bărbat.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…