Odată cu împlinirea a 27 de ani, pe 23 aprilie, Gigi Hadid își lansează o colecție de costume de baie – Americana, realizată în colaborare cu brandul Frankies Bikinis.

Modelul s-a implicat activ la crearea noii colecții – Gigi Hadid nu joacă numai rolul de model al campaniei de prezentare, ci a contribuit și la designul colecției de costume de baie, la alegerea materialelor, a modelelor și a imprimeurilor.

Gigi Hadid își pune în evidență silueta perfectă în minusculele costume de baie alături de fondatoarea brandului, Francesca Aiello. Cele două au pozat în diverse ipostaze provocatoare în costumele de baie și în ținutele de casă Frankies Bikinis – iar piesele sunt accesorizate de volane, funde și au imprimeuri florale, ecosez etc.

Frankies Bikinis x Gigi Hadid

Colecția Americana, prezentată de Gigi Hadid, va fi lansată online pe 11 mai, iar în magazine, din 2 iunie. Colecția Frankies Bikinis x Gigi Hadid cuprinde 98 de piese, al căror design a fost inspirat de timpul petrecut de Gigi Hadid la ferma mamei ei din Pennsylvania, de pe durata pandemiei.

”Gigi este o persoană specială, care mă inspiră foarte mult. E foarte creativă, muncitoare, drăguță și iubitoare, iar această combinație de trăsături de personalitate, alături de prietenia noastră veche au făcut din procesul de creație și din ședința foto momente de neuitat, ocazii minunate de a ne distra de minune”, a declarat designerul Francesca Aiello.

”Am creat această colecție cu multă dragoste, iar detaliile pieselor- designul, materialul, imprimeurile și stilul ies în evidență imediat. Atât eu cât și Frankie avem vieți sociale active, dar, în același timp, ne place și să stăm mult acasă, iar colecția aceasta arată ambele noastre laturi”, a spus Gigi Hadid.

Foto: Alana O’Herlihy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts