Gigi Hadid este imaginea noii colecții de primăvară-vară 2022 Moschino, creată de designerul casei, Jeremy Scott. Alături de Gigi Hadid, din campanie mai fac parte modelele Imaan Hammam și Mika Schneider.

gigi hadid moschino

Publicațiile de specialitate s-au grăbit să compare lookul afișat de Gigi Hadid în imaginile de prezentare ale colecției cu Ariana Grande, datorită coafurii ample consacrate de cântăreața americană.

Imaginile de campanie ale noii colecții Moschino prezintă piese în culori pastelate, cu un vibe ce amintește de o combinație dintre filmul-cult al anilor ’90 Clueless și Barbie Style. Fotografiile care prezintă colecția Moschino au fost realizate de reputatul fotograf de modă Steven Meisel.

gigi hadid moschino
Gigi Hadid

În luna septembrie a anului trecut, Gigi Hadid și Imaan Hammam au defilat în prezentarea Moschino de la New York Fashion Week și au impresionat audiența cu piesele ce fac parte din colecția din 2022 a brandului, intitulată Ladies Who Lunch; colecția se vrea a fi un tribut adus de Jeremy Scott perioadei petrecute la New York în anii 90.

imaan hammam
Imaan Hammam

Mika Schneider
Mika Schneider

Acesta chiar a făcut referire la serialul The Nanny când a vorbit despre sursa de inspirație în crearea hainelor la premiera colecției sale. Fran Drescher, protagonista serialului de succes din anii 90, a purtat în producția de televiziune numeroase piese semnate Franco Moschino, în special deux-piece-uri strâmte cu fuste scurte, haine reprezentative pentr brandul de fashion la acel moment.

Fran Drescher – The Nanny

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts