pirelli
ultimul tango la paris

Azi a fost lansat Calendarul Pirelli, la fabrica Pirelli din Slatina. Bryan Adams a intrat online în conferință, fiind carantinat într-un hotel din Italia

Povestea realizării filmului-cult ”Ultimul tango la Paris”, cu Marlon Brando, va fi transformată într-un serial

Idei de superalimente în timpul iernii

Bryan Adams a realizat fotografiile pentru cea de-a 48-a ediție a calendarului Pirelli, brand ce aniversează 150 de de ani de existență.

Artistul canadian în vârstă de 62 de ani este și un cunoscut fotograf și a realizat imaginile pentru Calendarul Pirelli, cunoscut și drept The Cal, ediția 2022. Bryan Adams se află în prezent într-un hotel din Italia, unde este carantinat din cauză ca a fost depistat cu Covid pentru a doua oară într-o lună. Artistul a participat online la evenimentul organizat la Slatina cu ocazia lansării Calendarului Pirelli.

Bryan Adams este și un reputat fotograf, nu numai cântăreț, și semnează imaginile pentru ediția 2022 a calendarului Pirelli, intitulat On the Road. În cinstea lansării calendarului, Bryan Adams a compus și o piesă omonimă, care va fi inclusă pe următorul sau album.


După un an de pauză impusă de pandemie, Calendarul Pirelli revine cu ediția aniversară de 150 de ani. On the Road conține imagini captate de Bryan Adams în timpul derulării turneului său, cu tot ceea ce presupune acesta: emoțiile de dinaintea unui concert, pauzele de la repetiții și din timpul reprezentațiilor, călătoriile lungi dintre orașele în care se susțin concertele, dar și solitudinea camerelor de hotel. Toate acestea sunt redate prin lentila artistului însuși, care marchează și o premieră – prin faptul că autorul fotografiilor este totodată și protagonist. Pe lângă Bryan Adams, în cea de-a 48-a ediție a The Cal mai apar încă zece artiști celebri, fiecare aparținând unui gen muzical diferit: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent și Kali Uchis.

”Faptul că sunt eu însumi musician m-a așezat pe un teren egal cu vedetele fotografiate. A existat o înțelegere aproape instantanee când ne-am întâlnim, chiar dacă nu ne mai văzusem niciodată față în față până atunci – dar și eu, și ei, suntem muzicieni, asta a ajutat foarte mult” a povestit Bryan Adams într-un interviu acordat astă-vară, la care a participat și publicația noastră.

pirelli

Brandul Pirelli a fost înfiintat în 1872 și a publicat până acum 48 de ediții ale celebrului său calendar, lansat în 1964, în care au figurat numeroase vedete și la care au contribuit cei mai apreciați fotografi, printre care Paolo Roversi, Annie Leibovitz, Steven Meisel, Helmut Newton și mulți alții.

Related Posts