A List Magazine ∙ November 29, 2021 ∙ 2 min read

Bryan Adams a realizat fotografiile pentru cea de-a 48-a ediție a calendarului Pirelli, brand ce aniversează 150 de de ani de existență.

Artistul canadian în vârstă de 62 de ani este și un cunoscut fotograf și a realizat imaginile pentru Calendarul Pirelli, cunoscut și drept The Cal, ediția 2022. Bryan Adams se află în prezent într-un hotel din Italia, unde este carantinat din cauză ca a fost depistat cu Covid pentru a doua oară într-o lună. Artistul a participat online la evenimentul organizat la Slatina cu ocazia lansării Calendarului Pirelli.

Bryan Adams este și un reputat fotograf, nu numai cântăreț, și semnează imaginile pentru ediția 2022 a calendarului Pirelli, intitulat On the Road. În cinstea lansării calendarului, Bryan Adams a compus și o piesă omonimă, care va fi inclusă pe următorul sau album.


După un an de pauză impusă de pandemie, Calendarul Pirelli revine cu ediția aniversară de 150 de ani. On the Road conține imagini captate de Bryan Adams în timpul derulării turneului său, cu tot ceea ce presupune acesta: emoțiile de dinaintea unui concert, pauzele de la repetiții și din timpul reprezentațiilor, călătoriile lungi dintre orașele în care se susțin concertele, dar și solitudinea camerelor de hotel. Toate acestea sunt redate prin lentila artistului însuși, care marchează și o premieră – prin faptul că autorul fotografiilor este totodată și protagonist. Pe lângă Bryan Adams, în cea de-a 48-a ediție a The Cal mai apar încă zece artiști celebri, fiecare aparținând unui gen muzical diferit: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent și Kali Uchis.

”Faptul că sunt eu însumi musician m-a așezat pe un teren egal cu vedetele fotografiate. A existat o înțelegere aproape instantanee când ne-am întâlnim, chiar dacă nu ne mai văzusem niciodată față în față până atunci – dar și eu, și ei, suntem muzicieni, asta a ajutat foarte mult” a povestit Bryan Adams într-un interviu acordat astă-vară, la care a participat și publicația noastră.

pirelli

Brandul Pirelli a fost înfiintat în 1872 și a publicat până acum 48 de ediții ale celebrului său calendar, lansat în 1964, în care au figurat numeroase vedete și la care au contribuit cei mai apreciați fotografi, printre care Paolo Roversi, Annie Leibovitz, Steven Meisel, Helmut Newton și mulți alții.

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…