calendar pirelli 2020

Julieta lui Shakespeare a fost sursa de inspirație a celei mai recente ediții a Calendarului Pirelli. Lansarea celei de-a 47-a ediții a avut loc la Verona, în Italia, la Teatro Filarmonico, iar gazda evenimentului a fost actrița Whoopi Goldberg, fosta protagonistă a celebrului calendar.

Printre invitații evenimentului de gală s-a numărat și Andreea Esca, alături de alte personalități internaționale.

 

View this post on Instagram

 

About last night 🌙 @pirelli @atelierralucamihalceanu #thankyou

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

La realizarea shootingului, fotograful Paolo Roversi a lucrat cu nouă celebrități din lumea filmului, a televiziunii, a muzicii și a artei, care au reinterpretat personajul Julieta din tragedia lui Shakespeare Romeo&Julieta.

calendar pirelli 2020Indya Moore

 

calendar pirelli 2020

Rosalia

calendar pirelli 2020Kristen Stewart

 

calendar pirelli 2020

Whoopi Goldberg

calendar pirelli 2020

Mia Goth

calendar pirelli 2020

Claire Foy

calendar pirelli 2020

Paolo Roversi și Stella Roversi

Yara Shahidi

Whoopi Goldberg și Stella Roversi

 

În fața obiectului lui Roversi s-au aflat actrițele britanice Claire Foy (The Crown), Emma Watson și Mia Goth, starurile americane Indya Moore, Yara Shahidi și Kristen Stewart, cântăreața chineză Chris Lee, cântăreața spaniolă Rosalia, iar suita a fost completată de artista franco-italiană Stella Roversi.

Fotografiile pentru calendarul care redă spiritul ”În căutarea Julietei” au fost realizate în luna mai la Paris și la Verona.

PrimulCalendar Pirelli a fost editat în 1964 în serie limitată, ca un cadou oferit clienților de top ai celebrului brad de anvelope. Calendarul și-a încetat aparția în 1974, dar a fost readus la viață 10 ani mai târziu. În legendarul calendar au mai apărut, de-a lungul timpului, vedete precum Gigi Hadid, Kate Moss, Naomi Campbell, Amy Schumer sau Serena Williams.

 

Foto: Hepta

Related Posts