gigi hadid zayn malik

Gigi Hadid (26 de ani) și Zayn Malik (28 de ani) s-au despărțit după o relație de șase ani, în urma căreia a rezultat o fetiță, Khai, născută în urmă cu un an.

Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări, care au culminat cu ruperea definitivă dintre ei. Se pare că picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost o ceartă între Zayn Malik și mama lui Gigi Hadid, Yolanda, care pretinde că artistul ar fi lovit-o. Zayn Malik a infirmat zvonurile de agresiune și cere discreție în privința noilor evenimente apărute în viața lui și a fostei lui partenere. La fel a procedat și modelul Gigi Hadid, care a confirmat despărțirea și cere presei să-i respecte intimitatea.

gigi hadid zayn malik
Gigi Hadid și Zayn Malik

Singura prioritate a lui Gigi este binele lui Khai (fiica ei), în ciuda conflictului familial, și cere respectarea intimității în această perioadă”, suna comunicatul remis de reprezentanții modelului.

Infirm cu tărie faptul că aș fi lovit-o pe Yolanda Hadid”, a scris Zayn Malik într-o postare pe Twitter.

yolanda hadid
Yolanda Hadid
gigi hadid yolanda
Bella, Yolanda și Gigi Hadid

Sper ca Yolanda sa reconsidere falsele acuzații și să se concentreze pe rezolvarea acestor probleme familiale în privat.

Pentru a-mi proteja fiica, n-o sa merg mai departe cu contestațiile acestor afirmații, care vin pe fondul unui conflict cu un membru al familiei partenerei mele; acest membru al familiei a pătruns în casa noastră când partenera mea nu era acolo, în urmă cu câteva săptămâni.

Pentru binele fiicei mele, refuz sa mai ofer alte detalii despre acest lucru”, a spus cântărețul, fost membru al formației One Direction.

Relația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik datează înca din 2015. În 2019, cei doi s-au reîmpăcat dupa mai multe despărțiri, iar în septmebrie 2020 a venit pe lume fiica lor, pe care au botezat-o Khai.

 

Foto: Hepta

Related Posts