Gigi Hadid a ales un nume exotic pentru fetița ei de patru luni

gigi hadid fetita

La patru luni după ce a dat naștere primului ei copil, o fetiță, modelul Gigi Hadid a anunțat cum și-a botezat fiica. Gigi Hadid și Zayn Malik au ales numele Khai pentru fiica lor, iar anunțul a fost făcut de către mamă, dupa ce și-a schimbat informațiile din profilul ei de pe Instagram: ”Mama lui Khai”, a scris Gigi Hadid.

Cuplul a ales să păstreze discreția asupra numelui copilului lor până acum și încă nu au făcut publice fotografii cu fața bebelușului, doar instantanee cu detalii. Fanii au speculat până acum pe marginea alegerii numelui pentru bebeluș și unii au vehiculat numele de Dorothea, titlul unei piese lansate de Taylor Swift în decembrie. Taylor Swift și Gigi Hadid sunt prietene bune, iar admiratorii lor au căutat indicii despre numele copilului în cele mai neobișnuite locuri.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Aflată la ora confesiunilor, Gigi Hadid a povestit și cum a descoperit că este însărcinată. Modelul a aflat că va deveni mamă chiar în timpul Săptămânii Modei de la New York, în februarie 2020, înainte de defilarea pentru Tom Ford. ”Am aflat cu o zi înainte de defilarea pentru Tom Ford. Mă simțeam rău în culise, dar mi-am dat seama că pot controla senzația de greață dacă mănânc nonstop, așa că mama mi-a pregătit gustări înainte de fiecare show.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Poftele din timpul sarcinii veneau în valuri. Îmi era poftă de covrigi cu cremă de brânză, negrese la micul dejun, pâijne prăjită cu ulei de măsline și salată de roșii cu multă sare și piper, coaste cu cartofi prăjiți, salată de rucola”, a mai povestit Gigi Hadid.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle