Monica Cismaru ∙ January 10, 2022 ∙ 3 min read

Kate Middleton a împlinit pe 9 ianuarie 40 de ani, iar cu ocazia schimbării prefixului, Ducesa de Cambridge a lansat o serie de portrete realizate de celebrul fotograf Paolo Roversi.

Imaginile nu sunt făcute întâmplător – acestea sunt inspirate de două personalități feminine marcante – Regina Elizabeta a II-a și Prințesa Diana.

Cele trei portrete ale Ducesei au fost făcute de Roversi în luna noiembrie 2021, în spațiul oferit de Kew Gardens, din vestul Londrei. Două dintre fotografii sunt alb-negru, cu aer vintage – în acestea, Kate poartă rochii elegante din șifon, creații ale casei Alexander McQueen – Sarah Burton, demne de o viitoare regină, iar ținutele sunt accesorizate cu cercei de perle și diamante care i-au aparținut Prințesei Diana.

În cea de-a treia imagine, Kate Middleton poartă o rochie roșie, tot o creație Alexander McQueen, cu un umăr dezgolit, look accesorizat cu cercei de diamante ce fac parte din colecția Reginei Elizabeta a II-a.

kate middleton portrete paolo roversi

Portretele Ducesei de Cambridge, făcute publice de Palatul Kensington, vor intra în colecția permanentă a National Portrait Gallery, instituție culturală patronată de însăși Kate. Fotografiile sunt incluse în proiectul Coming Home, o inițiativă naționala care cuprinde portrete ale unor personalități fotografiate în locuri care au o însemnătate specială pentru ele.

Portretele Ducesei de Cambdrige vor fi expuse pe parcursul anului care tocmai a început în trei spații speciale pentru Kate, și anume Berkshire, St. Andrews și Anglesey.

Berkshire este localitatea în care s-a născut Kate Middleton, în urma cu 40 de ani, și locul în care trăiesc părintii ei, Carole și Michael Middleton.

kate middleton portrete paolo roversi

Universitatea St. Andrews este un loc special pentru Kate și Prințul William, deoarece este locul în care cei doi s-au cunoscut în timpul studiilor, în 2002.

Anglesey este locul în care Kate și William au locuit după nunta lor din 2011. Cuplul regal a închiriat atunci o casă în satul izolat Anglesey, din Țara Galilor, deoarece Prințul își derula aici pregătirea pentru Forțele Aeriene Regale.

Cuplul s-a mutat apoi la Palatul Kesington cu primul lor născut, Prințul George, în 2013.

kate middleton portrete paolo roversi

Imaginile cu Kate Middleton au fost foarte bine primite de public, iar Ducesa le-a mulțumit personal,via Twitter, tuturor celor care i-au transmis urări cu ocazia aniversării ei. ”Vă mulțumesc tuturor pentru urările cu ocazia aniversării și le mulțumesc, de asemenea, și lui Paolo și National Portrait Gallery pentru aceste trei portrete speciale”, a scris Kate pe rețeaua de socializare, o mișcare nu foarte des folosită de personalitățile regale.

Fotograful Paolo Roversi a declarat că a fost ”mișcat de căldura și de atitudinea prietenească cu care a fost tratat și că a fost fermecat de strălucirea din ochii lui Kate, care au reflectat frumusețea sufletului ei, dar și și de zâmbetul care trăda generozitatea inimii ei.” ”A fost o experiență profundă pentru mine, un moment de neuitat. Am avut ocazia să cunosc o persoană minunată, cu energie pozitivă, care poate aduce speranță întregii lumi”, a adăugat fotograful.

Kate Middleton și Prințul William se pregătesc de rolurile de Rege și de Regină și au preluat multe dintre îndatoririle Reginei Elizabeta a aII-a, care, din cauza vârstei și a problemelor de sănătate, și-a rărit la maximum aparițiile publice.

Foto: Paolo Roversi

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…