Jorge a lansat de curând o piesă nouă a cărei temă este: dragostea. Despre cele mai noi proiecte ale artistului, dar și despre secretul unei căsnicii reușite, ne spune chiar el în cele ce urmează.

Care este geneza piesei “Insomniac”? Cine a scris-o, cu cine ai lucrat?

Piesa “Insomniac” este o piesă de dragoste cu un caracter profund personal, pentru că mi s-a întâmplat de multe ori să nu pot să dorm “din cauza” ei, să îmi bântuie visele, iar scrierea unei piese mi se pare cea mai frumoasă declarație de dragoste. Și în conceptul videoclipului am vrut să se vadă tumultul îndrăgostitului, așa că am ales să mă ocup eu de regie și script, alături de o echipă de producție care mă ajută să îmi pun toate ideile “nebuno-creative” în practică. La partea de producție muzicală, piesa a fost lucrată împreună cu Akym Marian.

Care sunt planurile tale pentru 2022?

Am extrem de multe planuri, sper să se concretizeze cât mai multe dintre ele: să lansez cât mai multă muzică, să merg în cât mai multe vacanțe, să mă bucur de familie.

Care este dificultatea cu care te confrunți, în prezent? Ce ai vrea să fie ca înainte, și nu este, acum?

Iubesc prezentul și aleg să trăiesc aici, acum, să las trecutul acolo unde îi este locul, la capitolul experiențe. Încerc să privesc eventualele dificultăți ca pe niște provocări și să găsesc soluții.

Cum simți presiunea războiului, ca tată de doi copii?

Am sperat până în ultima clipă că nu o să se ajungă la război, și, recunosc, la început m-am simțit foarte speriat și chiar am căutat soluții să îmi duc familia în diverse țări, cât mai departe de zona de conflict. Dar, după primul impact, am ales să cred și să sper că totul o să se rezolve cu pace. Și am ales varianta să rămân în România.

 Care este secretul relației tale? A fost diferența de vârstă un impediment?

Da, la începutul relației, vârsta a fost un impediment, însă, din fericire, era doar în capul meu, dar abia după trei ani de relație am reușit să îl depășesc. Secretul relației noastre este nefățărnicia: Ramona, a reușit să facă instinctiv un lucru incredibil: m-a făcut să mă las descoprit în esență, în profunzime, fără măști, doar eu. Suntem soți, iubiți, cei mai buni prieteni, true unul față de celălalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts