Maria Sharapova, fosta campioană de tenis, a anunțat cu ocazia celei de-a 35-a aniversări că așteaptă primul ei copil. Tenismena și logodnicul ei, Alexander Gilkes, au făcut anunțul pe Instagram, unde Sharapova a postat o fotografie în care aceasta își afișeaza sarcina, pe o plajă.

”Începuturi de neegalat! Să mănânci tort pentru doi a fost dintotdeauna specialitatea mea”, a scris Sharapova.

Fosta tenismenă formeaza un cuplu cu Alexander Gilkes (42 de ani) încă din 2018, iar din 2019 s-au afișat oficial împreună la Met Gala. Logodnicul Mariei, om de afaceri și art dealer britanic, a cerut-o în căsătorie deja pe partenera lui încă din decembrie 2020, cu un inel cu diamante în valoare de 300 000 de lire sterline. ”Am zis da încă din prima zi în care ne-am cunoscut. A fost secretul nostru”, a scris Sharapova pe Instagram în momentul în care și-a anunțat logodna. Cuplul n-a ales încă o dată pentru nuntă, din cauza incertitudinilor impuse de pandemie, dar Sharapova a menționat la un moment dat că-și dorește un eveniment relaxat, la care prietenii și familia să se simtă confortabil și să nu aibă apăsarea unei obligații.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes

Maria Sharapova, câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam și una dintre cele mai mari tjucătoare de tenis din lume, și-a anunțat retragerea din sportul alb în februarie 2020. La acel moment, tenismena a scris o scrisoare emoționantă publicată de Vanity Fair, prin care își lua rămas bun de la sportul care i-a adus atâtea satisfacții și care a făcut-o cunoscută în întreaga lume.

maria sharapova

”Cum lași în urmă singura viața pe care o cunoști? Cum părăsești terenurile de tenis pe care te-ai antrenat încă din copilărie, cum lași în urmă sportul pe care îl iubești – cel care ți-a adus atât lacrimi cât și bucurii – un sport care ți-a oferit o familie și fani care au fost alături de tine mai mult de 28 de ani? Nu știu cum să mă comport într-o astfel de situatie, vă rog să ma iertați! Tenis- îți spun Adio!”, a transmis campioana de tenis.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts