Monica Cismaru ∙ May 8, 2024 ∙ 3 min read

Ozempic este medicamentul miraclos la care numeroase celebrități au apelat în ultimii ani pentru a scăpa de surplusul de kilograme.  

Unele dintre vedete au admis și au vorbit deschis despre metoda care le-a scăpat de greutatea în plus, iar altele au tăcut malc și au pus pierderea în greutate pe seama ambiției, a sportului și a dietei (vezi Rebel Wilson). Iată care dintre vedete și-au asumat tratamentul medical care le aduce silueta mult visată, după ani întregi de luptă cu obezitatea. Însă nicio minune nu vine la pachet gratis, iar reversul medaliei nu trebuie ignorat – medicamentul nu se adresează tuturor și poate avea efecte adverse.

Oprah Winfrey

celebritati slabire

Oprah Winfrey a admis anul trecut că a apelat la medicamente pentru slăbit, fără să dea numele acestora și spune că folosește tratamentul ca metodă de menținere a greutății acum, ca să nu mai ajungă la ritmul yo-yo de îngrășare-slăbire.

”Faptul că acum există un medicament aprobat pentru controlul greutății și pentru menținerea sănătății mi se pare mare lucru, e ca o izbăvire, ca o culminare, ca un cadou și nu e ceva de care să-ți fie rușine și pentru care să mai fii ridiculizat. Nu mai accept să fiu luată peste picior pentru asta”, a spus vedeta de televiziune, care s-a luptat toată viața cu greutatea ei supraponderală.

Amy Schumer

celebritati slabire

Actrita Amy Schumer a recunoscut, la rândul ei, că a urmat tratamentul Ozempic, dar că l-a întrerupt din cauza efectelor adverse. ”Eu am fost una dintre cei care s-au simțit rău, nici nu mai puteam să mă joc cu fiul meu”, a spus Schumer, care a preferat să renunțe la tratament, chiar dacă acesta îi oferise rezultate vizibile.

Sharon Osbourne

celebritati slabire

Soția rockerului Ozzy Osbourne a slăbit spectaculos după ce a luat medicamentul, dar a oprit administrarea pentru că pierduse prea mult în greutate. ”Am slăbit aproape 20 de kilograme și e suficient. Nici măcar n-am vrut să devin atât de slabă, dar așa s-a întâmplat; probabil că voi pune la loc kilogramele pierdute”. Sharon Osbourne a menționat că pintre efectele secundare ale medicamentului s-a numărat greața.

Melissa McCarthy

Actrița Melissa McCarthy a fost întrebată direct de însăși Barbra Streisand dacă a apelat la medicamentul buclucaș pentru a slăbi, printr-un comentariu public pe Instagram. Comentariul a iscat numeroase discuții, dar cele două vedete au stins conflictual fals imediat. Barbra Streisand a șters între timp întrebarea indiscretă și a motivat-o prin simplul fap că Melissa arăta foarte bine, iar cea din urmă a luat totul în glumă. Totuși, slăbirea ei este spectaculoasă și este pusă pe seama medicamentului comercializat și sub numele de Wegovy.

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…