Jennifer Aniston (52 de ani) și Adam Sandler (55 de ani) fac din nou echipă pe ecrane, în continuarea producției de succes ”Murder Mistery”, lansată în 2019.

Cele două vedete, prietene bune în viața reală, au fost văzute la filmări în Oahu, Hawaii, unde se pare că se turnează cea de-a doua parte a producției de succes ”Murder Mistery”, unul dintre cele mai urmărite filme de pe Netflix.

Jennifer Aniston și Adam sandler își reau astfel rolurile lui Audrey și Nick Spitz. Nick este un polițist din New York, iar el și cu soția lui, Audrey, pleacă într-o vacanță în Europa pentru a-și revigora mariajul, dar ajung în situația inedită de a fi acuzați de o crimă pe care nu au comis-o, cea a unui miliardar în vârstă.

murder mistery
Murder Mistery 2019

Chiar dacă filmările de la ”Murder Mistery 2” au loc în Hawaii, se pare că acesta nu e neapărat și locul în care se derulează acțiunea din noul film, scrie presa americană. Sequelul ”Murder Mistery” continuă aventurile internaționale ale celor doi soți, pline de situații de neprevăzut și de întorsături.

Se pare că intriga din MM2 se derulează tocmai în India, unde cei doi soți ar lua parte la o petrecere, iar cursul evenimentelor ar fi reluate de unde s-au oprit în primul film, și anume când Nick și Audrey Spitz s-au îmbarcat în Orient Express.

Potrivit datelor, Murder Mistery 2 ar fi programat spre lansare în vara sau în toamna acestui an.

Sandler și Aniston au mai jucat împreună în comedia romantică Just Go With It, din 2011.

Foto: Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts