sofia vergara

Au apărut primele imagini cu Sofia Vergara (49 de ani) în rolul traficantei columbiene de droguri Griselda Blanco, în serialul omonim produs de Netflix.

Sofia Vergara, actrița cunoscută mai ales din ”Modern Family”, o va interpreta pe una dintre cele mai cunoscute și temute traficante de droguri din lume, Griselda Blanco, cea care a derulat pentru mult timp comerțul cu stupefiante din Miami, pentru cartelul de la Medellin.

griselda blanco
Grisleda Blanco, alături de fiul ei, Michael Corleone Blanco
griselda blanco

Povestea serialului ne poartă din Columbia și până la Miami și ne arată evoluția Griseldei, femeia care a creat unul dintre cele profitabile carteluri de droguri din istorie și despre care se spune că a fost prima criminală miliardară.

griselda blanco

Griselda Blanco a fost, culmea, o mamă devotată, în ciuda activității sale, și a reușit, datorită farmecului personal și blândeții aparente, să jongleze de minune cu familia și cu afacerea cu droguri și să devină ”Nașa cocainei”.

sofia vergara
Sofia Vergara

Sofia Vergara va fi nu numai protagonista seriei, ci și producător, alături de Ingrid Escajeda (Justified, Empire), cea care a scris primul episod al seriei alături de Doug Miro, scenaristul ”Narcos”.

Despre Griselda Blanco se mai spune că ar fi fost responsabilă de peste 250 de crime și era considerată una dintre cele mai periculoase femei din lume, rivala lui Pablo Escobar, cu care se lupta permanent. Aceasta și-a găsit sfârșitul în Medellin, dupa ce a fost împușcată de două ori de un motociclist. Griselda Blanco avea 69 de ani la momentul morții și a lăsat în urmă patru copii.

griselda blanco

Griselda s-a născut într-un dintre mahalalele din Medellin, Columbia și a ajuns să conducă un imperiu de 2 miliarde de dolari, a cărui influență se întindea din America de Sud și până la Miami, New York și California.

Catherine Zeta-Jones, în ”Cocaine Godmother”, 2017

Rolul Griseldei Blanco a mai fost interpretat în trecut și de Catherine Zeta-Jones, în producția biografică din 2017 ”Cocaine Godmother”. Și Jennifer Lopez a fost distribuită la un moment dat în rolul temutei traficante, pentru filmul ”The Godmother”, care încă nu a fost lansat și care a atras furia fiului Griseldei, Michael Corleone Blanco, care n-a fost mulțumit că producătorii de la Hollywood nu l-au consultat înainte să realizeze pelicula, pe care o consideră ”lipsită de respect și ofensatoare”. Jennifer Lopez ar fi vrut să regizeze ea însăși filmul, care ar fi marcat debutul ei în această postură.

Seria limitată ”Griselda” va fi difuzată de Netflix, iar din distrubuție mai fac parte actori precum Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez, José Zúñiga etc.

Foto: Netflix, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts