Monica Cismaru ∙ January 20, 2022 ∙ 4 min read

sofia vergara

Au apărut primele imagini cu Sofia Vergara (49 de ani) în rolul traficantei columbiene de droguri Griselda Blanco, în serialul omonim produs de Netflix.

Sofia Vergara, actrița cunoscută mai ales din ”Modern Family”, o va interpreta pe una dintre cele mai cunoscute și temute traficante de droguri din lume, Griselda Blanco, cea care a derulat pentru mult timp comerțul cu stupefiante din Miami, pentru cartelul de la Medellin.

griselda blanco
Grisleda Blanco, alături de fiul ei, Michael Corleone Blanco
griselda blanco

Povestea serialului ne poartă din Columbia și până la Miami și ne arată evoluția Griseldei, femeia care a creat unul dintre cele profitabile carteluri de droguri din istorie și despre care se spune că a fost prima criminală miliardară.

griselda blanco

Griselda Blanco a fost, culmea, o mamă devotată, în ciuda activității sale, și a reușit, datorită farmecului personal și blândeții aparente, să jongleze de minune cu familia și cu afacerea cu droguri și să devină ”Nașa cocainei”.

sofia vergara
Sofia Vergara

Sofia Vergara va fi nu numai protagonista seriei, ci și producător, alături de Ingrid Escajeda (Justified, Empire), cea care a scris primul episod al seriei alături de Doug Miro, scenaristul ”Narcos”.

Despre Griselda Blanco se mai spune că ar fi fost responsabilă de peste 250 de crime și era considerată una dintre cele mai periculoase femei din lume, rivala lui Pablo Escobar, cu care se lupta permanent. Aceasta și-a găsit sfârșitul în Medellin, dupa ce a fost împușcată de două ori de un motociclist. Griselda Blanco avea 69 de ani la momentul morții și a lăsat în urmă patru copii.

griselda blanco

Griselda s-a născut într-un dintre mahalalele din Medellin, Columbia și a ajuns să conducă un imperiu de 2 miliarde de dolari, a cărui influență se întindea din America de Sud și până la Miami, New York și California.

Catherine Zeta-Jones, în ”Cocaine Godmother”, 2017

Rolul Griseldei Blanco a mai fost interpretat în trecut și de Catherine Zeta-Jones, în producția biografică din 2017 ”Cocaine Godmother”. Și Jennifer Lopez a fost distribuită la un moment dat în rolul temutei traficante, pentru filmul ”The Godmother”, care încă nu a fost lansat și care a atras furia fiului Griseldei, Michael Corleone Blanco, care n-a fost mulțumit că producătorii de la Hollywood nu l-au consultat înainte să realizeze pelicula, pe care o consideră ”lipsită de respect și ofensatoare”. Jennifer Lopez ar fi vrut să regizeze ea însăși filmul, care ar fi marcat debutul ei în această postură.

Seria limitată ”Griselda” va fi difuzată de Netflix, iar din distrubuție mai fac parte actori precum Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez, José Zúñiga etc.

Foto: Netflix, Instagram

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …