carrie bradshaw apartament new york
gal gadot alba ca zapada

Sofia Vergara, într-un nou proiect marca Netflix

În universul lui Carrie Bradshaw: Apartamentul din New York al celebrului personaj din Sex and the City se poate vizita și închiria 

Gal Gadot o va interpreta pe Regina cea Rea în filmul ”Albă ca Zăpada”, inspirat din desenele animate Disney 

Sofia Vergara apare din nou în atenția fanilor în rolul celebrei traficante de droguri Griselda Blanco, scrie Variety.

Intitulată „Griselda”, miniseria Netflix face cronica vieţii adevărate a ambiţioasei femei de afaceri din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri de droguri din istorie. Producția va avea şase episoade de câte 50 de minute și va fi regizată de Andrés Baiz.

„Griselda Blanco a fost un personaj memorabil ale cărui tactici nemiloase, dar ingenioase, i-au permis să conducă un imperiu de 1 miliard de dolari cu ani înaintea multor cunoscuţi magnaţi ai drogurilor despre care ştim atât de multe”, spune actrița de origine columbiană.

Vergara şi Luis Balaguer îl dezvoltă de opt ani prin compania lor Latin World Entertainment şi au încheiat acum un parteneriat cu Netflix. Ingrid Escajeda este scenarist, producător executiv şi showrunner, iar Escajeda, co-scenarist la primul episod împreună cu Miro. Celebra actrița va fi şi producător executiv, la fel şi Balaguer.

FOTO: Hepta

Related Posts