Bianca Sterie ∙ March 1, 2024 ∙ 5 min read

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele de streaming.

Spaceman – Film disponibil din 1 martie pe Netflix

Aflat de șase luni într-o misiune de cercetare solitară la marginea sistemului solar, astronautul Jakub (Adam Sandler) realizează că mariajul său s-ar putea să nu mai reziste până la întoarcerea sa pe Pământ. Disperat să repare lucrurile cu soția sa, Lenka (Carey Mulligan), el apelează la ajutorul unei creaturi misterioase de la începutul timpului, pe care o găsește ascunsă în adâncurile navei sale.

Shirley – Film disponibil din 22 martie pe Netflix

Filmul spune povestea lui Shirley Chisholm (Regina King), o personalitate politică marcantă, fiind prima femeie de culoare care a făcut parte din Congres și a candidat la președinția Statelor Unite. Pelicula este o cronică a campaniei sale prezidențiale îndrăznețe și revoluționare din 1972.

The Gentlemen – Serial nou disponibil din 7 martie pe Netflix

În noul serial, Eddie Horniman (Theo James) moștenește pe neașteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Spre stupoarea lui, va afla că ele sunt parte dintr-un imperiu al cannabisului. În plus, o serie de personaje deloc prietenoase din lumea interlopă britanică își doresc o parte din operațiune. Hotărât să își salveze familia din ghearele lor, Eddie încearcă să îi învingă cu propriile arme. Dar cum socoteala de-acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, pe măsură ce se afundă în lumea criminalității, începe să îi cam prindă gustul.

Death and Other Details – Serial nou disponibil din 5 martie la Disney+

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, serialul o are în prim-plan pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), o tânără care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

Renegade Nell – Serial noi disponibil din 29 martie la Disney+

Nell Jackson (Louisa Harland), o tânără inteligentă și curajoasă, se trezește acuzată de crimă și devine în mod neașteptat o infractoare care își trăiește viața pe fugă. Dar când apare un spirit magic numit Billy Blind, Nell își dă seama că poate juca un rol important în luptele pentru putere și că destinul ei este mai mare decât și-a imaginat vreodată.

The Regime – Serial nou disponibil din 4 martie la HBO Max

Kate Winslet devine cancelara Elena Vernham în noul serial politic The Regime. O miniserie împărțită în șase episoade, The Regime spune povestea unui an petrecut între zidurile palatului unui regim autoritar modern, în timp ce acesta începe să se destrame. Lideră a unei națiuni fictive din „Europa de Mijloc”, cancelara Elena Vernham (Kate Winslet) nu a mai părăsit palatul de ceva vreme… și a devenit din ce în ce mai paranoică și instabilă. Elena, care jelește moartea tatălui său și se confruntă cu un parteneriat politic cu S.U.A., găsește un confident neobișnuit în Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), un soldat instabil, implicat recent într-un protest violent.

The Girls on the Bus – Serial nou disponibil din 14 martie 

 Inspirat de un capitol din bestsellerul „Chasing Hillary”, scris de fostul corespondent New York Times Amy Chozick, serialul este o dramă cu elemente comice despre patru jurnaliste care urmăresc o serie de candidați prezidențiali plini de defecte, în timp ce găsesc prietenie, iubire și scandal. Acțiunea serialului se va concentra pe viețile și relațiile acestor jurnaliste.

Foto: Netflix

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…