La 84 de ani, Sir Anthony Hopkins devine imaginea brandului de modă spaniol Loewe și figurează în fotografiile de prezentare a noii campanii.

Anthony Hopkins, actorul laureat al premiului Oscar, a fost protagonistul unei ședințe foto în care pozează alături de modelul de genți Anagram al brandului. Imaginile au fost realizate de reputatul fotograf de modă Juergen Teller.

Actorul a și postat pe contul său de social media una dintre imagini și a scris: ”Doar de distracție, azi fac modelling pentru Loewe”. În imagine, vedeta în vârstă de 84 de ani poartă o ținută modernă, șic, formată din pantaloni largi, negri, tricou multicolor, un pardesiu negru și pantofi sport.

”Este uimitor”, a spus Jonathan Anderson, directorul de creație al brandului. ”Este o legendă a lumii artistice care a fost atât de amabilă cu noi pe set”. Designerul a mai adăugat că s-a simțit onorat că actorul a acceptat să fie protagonistul ședinței foto realizate de Teller.

anthony hopkins

Numeroase alte vedete au fost cooptate de brandul spaniol să facă parte din noua campanie de prezentare a colecției, printre care se numără: Jesse Buckley (The Lost Daughter), Josh O’Connor (The Crown), Kaia Gerber, Lynda Benglis, artista în vârstă de 80 de ani, atleta japoneză paralimpică Maya Nakanishi, actrița chineză Tang Wei și mulți alții.

Loewe nu este singurul brand cu care Anthony Hopkins a colaborat în ultimul timp. Acesta a mai făcut campanii de imagine cu Brioni și Loro Piana și conduce în topul vedetelor masculine de la Hollywood cooptate în lumea modei.

Foto: Instagram, Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts