Monica Cismaru ∙ September 2, 2022 ∙ 2 min read

Regina Rania a Iordaniei a împărtășit, cu ocazia împinirii a 52 de ani, fotografii cu viitorul ei ginere și cu viitoarea ei noră.

Doi dintre copiii ei și ai Regelui Abdullah II al Iordaniei- Prințul Hussein și Prințesa Iman se vor căsători în curând, după două logodne venite una după alta. Regina Rania a publicat mai multe fotografii alături de cei patru copii ai ei și de viitoarea noră și ginere- Prințul Hussein, 28 ani, Prințesa Iman, 25 ani, Prințesa Salma, 21 ani și Prințul Hasheem, 17 ani.

”Sufletul meu e plin. Nu puteam să am o aniversare mai frumoasă, îi am pe toți cei dragi alături de mine”, a scris Regina pe Instagram atât în engleză cât și în arabă.

Regina Rania și-a aniversat împlinirea a 52 de ani miercuri, ocazie cu care și-a adunat întreaga familie la o ședința foto făcută publică.

La sfârșitul lui august Prințul moștenitor Hussein, cel care va prelua tronul de la tatăl său, Regele Abdullah II (60 de ani), și-a anunțat logodna cu Rajwa Al-Saif, fiica unui afacerist saudit. În iunie, fiica cea mare a regilor Iordaniei, Iman, a anunțat că se căsătorește cu Jameel Thermiotis (27 de ani) , care lucrează ca Managing Partner la o companie de investiții din New York.

Prințul Hussein este absolvent al prestigioasei Academii Sandhurst și al Universității Georgetown din Washington DC, iar logodna a avut loc în țara natală a miresei, la Riyadh, în Arabia Saudită. Viitoarea regină a Iordaniei a studiat la Universitatea Syracuse din New York și la Fashion Institute of Design and Merchandising din Los Angeles. A lucrat la o firma de arhitectură din Los Angeles, iar în prezent, lucrează la un studio de design din Riyadh – Designlab Experience.

În 2015, Prințul Hussein a intrat în istorie ca fiind cea mai tânără persoană care a prezidat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU.

Logodenele celor doi prinți au venit ca o surpriză pentru public, deoarece aceștia au păstrat discreția asupra relațiilor lor.

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai admirate prezențe regale, frumusetea și eleganța ei fiind apreciate de întreaga lume.

Foto: Instagram

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…