Monica Cismaru ∙ March 29, 2021 ∙ 3 min read

 

printese stilate

O nouă generație de prințese începe să capete contur. Viitoarele capete încoronate de sex feminin ale Europei își manifestă opțiunile stilistice încă din copilărie și merită să le urmărim evoluția în ceea ce privește imaginea publică.

 

 

Prințesa Leonor a Spaniei

printese stilate

Leonor, Prințesă de Asturias (15 ani), îi va succeda la tron tatălui ei, Regele Filip VI, iar la momentul respectiv, prințesa va fi prima femeie care va accede la tronul Spaniei în 200 de ani. Dacă de la tatăl ei moștenește tronul unui regat, de la mama ei, regina Letizia, Leonor moăteneăte bunul gust. Alături de sora ei mai mică, Sofia, Leonor este adepta stilului simplu, feminin, cu materiale vaporoase pentru evenimetele formale; pentru cele casual, adolescent adoptă un stil casual elegant. Leonor își trăiește adolescența ca orice alt copil și urmează studiile unui colegiu progresist din Țara Galilor.

 

Printesa Elisabeta a Belgiei

printese stilate

Tânăra în vârstă de 19 ani îi va succeda la tron într-o zi tatălui ei, Regele Philippe, și va deveni Regina Belgiei. La fel ca și Leonor, și Elisabeta a urmat studiile aceluiași colegiu britanic și s-a înrolat după absolvire la Academia Militară Regală. Crescută ca o viitoare regină, stilul Elisabetei poate fi asemănat cu cel al lui Kate Middleton, ducesa de Cambridge – poartă de obicei creații feminine, aparținând designerilor belgieni, pe care le accesorizează cu bijuterii fine.

 

Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei

printese stilate

Ingrid Alexandra (17 ani) este primul născut al Prințului Haakon și al Prințesei Mette- Marit și va fi primul monarh de sex feminin al Norvegiei în șase secole. Prințesa Ingrid poate fi văzută cel mai adesea în rochii ale brandului britanic Sef-Portrait, combinate cu pardesie și cu pantofi sport albi. Viitoarea regină este preocupată de mediul înconjurător și este o fotografă pasionată. Aceasta a realizat mai multe portrete oficiale ale membrilor familiei ei.

 

Prințesa Charlotte de Cambridge

printese stilate

Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton are doar cinci ani, iar ținutee ei sun alese de mama ei, Ducesa de Cambdridge. Stilul lui Charlotte se pare că a inspirat și cele mai mari case de modă. Daca urmărim colecția de toamnă -iarnă 2020 lansată de Gucii, putem obsreva că stilul casei este unu la unu cu cel mai micii pințese. Charlotte are toate șansele să se transforme într-una dintre cele mai elegante prințese ale Europei, având în vedere că mama ei, Kate, dar și bunica ei, Prințesa Diana, sunt considerate niște fashion-icon-uri.

 

Prințesa Maria-Olympia a Greciei și a Danemarcei

printese stilate

Maria-Olympia este primul născut al cuplului format din Pavlos, Prințul Greciei și al soției lui, Marie-Chantal. Maria-Olympia are 24 de ani și este un cunoscut fashion-influencer; aceasta a luat parte la prima ei săptămână a modei în urmă cu șapte ani și a rămas o abonată a celor mai importante evenimente dedicate stilului, ba chiar a și defilat pe podiumul de prezentare pentru Dolce&Gabbana.

 

Prințesa Alexandra de Luxemburg

Alexandra are 30 de ani și este singura fiică a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa de Luxemburg. Prințesa este cunoscută pentru apetitul ei coloristic și pentru accesorii, de la pălării la bijuterii. De asemenea, Alexandra împrumută adesea haine din garderoba mamei ei , mai ales ținute din anii ’80, pe care le interpreteaza și le adaptează stilului ei personal.

 

Foto: Hepta, instagram

Related Posts

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…