Monica Cismaru ∙ July 9, 2024 ∙ 2 min read

”Diavolul se îmbracă de la Prada” (The Devil Wears Prada), producția de succes din 2006, se pare că va avea o continuare, produsă de Disney. Iar vestea și mai bună este ca în distribuție ar putea reveni Meryl Streep și Emily Blunt.

Filmul ”Diavolul se îmbracă de la Prada”, inspirat de romanul omonim publicat în 2003 de Lauren Weisberger, a fost un succes de casă, iar reușita ar putea fi replicată în curând. Au trecut 18 ani de la premiera producției, iar acum, Disney o angajează din nou pe scenarista Aline Brosh McKenna, cea care a adaptat romanul în 2006, pentru o noua rundă de ”Diavolul se îmbracă de la Prada”, scrie Variety.

Diavolul se îmbracă de la Prada

Revenirea distribuției originale n-a fost confirmată încă dar, potrivit scenariului aflat în stadiul de schiță, se pare că Meryl Streep și Emily Blunt vor reveni.

Vestea sequel-ului ”Diavolul se îmbracă de la Prada” vine la doar câteva zile de la premiera musicalului omonim de la Londra, cu Vanessa Williams în rolul Mirandei Priestley și cu muzica compusă de Elton John.

Intriga din sequel va prezenta povestea Mirandei Priestley, redactor șef al uneia dintre cele mai importante publicații de modă, care navighează în prezentul nesigur, aflat în declin, al publicațiilor print. Miranda îl vânează pe Charlton, unul dintre directorii unei companii de bunuri de lux, ca acesta să-i ofere reclame în revistă pentru a menține publicația pe linia de plutire.

Diavolul se îmbracă de la Prada

Prezența în film a lui Anne Hathaway, interpreta unuia dintre rolurile principale din film Andrea Sachs, n-a fost confirmată, și nici cea a celorlalți actori din rolurile secundare – Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier, Gisele Bundchen și Tracie Thoms. 

”Diavolul se îmbracă de la Prada” a fost regizat de Davdi Frankel și a câștigat 326,7 milioane de dolari din încasări la nivel mondial, având un buget de producție de 35 de milioane de dolari.

Meryl Streep a câștigat un Glob de Aur pentru rolul său, Miranda Priestley, dar și o nominalizare la Oscar. O continuare a producției se află în cărți de ani de zile, după ce Weisberger a scris o continuare a romanului – Revenge Wears Prada, în 2013.

Totuși, vedetele din filmul original au spus că nu sunt interesate de adaptarea sequel-ului.

Related Posts

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…

Cum și-a făcut apariția Sharon Stone la Taormina Film Festival

Recent a avut loc cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina. Printre invitații de…

Prințesa Charlene de Monaco, superbă la Balul Crucii Roșii

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală…

Ana Dumbravă, jucătoare profesionistă de Counter-Strike: „Am întâmpinat anumite obstacole doar pentru simplul fapt că sunt fată, dar acest lucru nu m-a oprit din a-mi îndeplini visul!”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2024

Urmează o săptămână cu noi provocări pentru unele zodii. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie…

Jocurile Olimpice de la Paris: Cine reprezintă România?

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Cine reprezintă România? Analizează Andru Nenciu, jurnalist sportiv….

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…