Monica Cismaru ∙ September 22, 2023 ∙ 2 min read

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea o adaptare de musical pentru scena londoneză. Premiera musicalului The Devil Wears Prada va avea loc la Londra, la Dominion Theater, în octombrie 2024, cu o avanpremieră organizată la Theater Royal Plymouth, în iulie 2024.

Distribuția nu a fost aleasă încă, dar s-a anunțat deja faptul că Elton John va semna muzica spectacolului regizat de Jerry Mitchell, cel care a mai pus în scenă show-uri precum Kinky Boots, Legally Blonde, Pretty Woman sau Hairspray.

Diavolul se îmbracă de la Prada

Povestea musicalului o urmează îndeaprope pe cea din film și din carte și redă aventurile tinerei absolvente Andy Sachs (Anne Hathaway), jurnalistă aspirantă, care este angajată la prestigioasa revistă de modă Runway, condusă de mâna de fier a terifiantei Miranda Priestley (Meryl Streep). Andy își sacrifică viața personală în favoarea jobului solicitant și înceracă să îndeplinească cele mai grele și ciudate sarcini impuse de șefa ei. Pe parcurs, Andy se trezește fermecată iremediabil de lumea glamouroasă a modei și rămâne de văzut cât de departe e dispusă să meargă pentru a reuși în domeniu, ca jurnalist aspirant.

Diavolul se îmbracă de la Prada

Fanii The Devil Wears Prada sunt nerăbdători să vadă cine vor fi protagonistele musicalului și să admire un spectacol de muzică și mai ales de costume, având în vedere că moda este un personaj în sine al show-ului. La momentul producției filmului, a fost alocat un buget imens pentru costume; în ciuda acestui aspect, mai multe branduri au refuzat să apară în film; costumele producției au căzut în sarcina celebrei stiliste Patricia Field, cea care a lucrat și pentru Sex and the City.

Suma alocată pentru costume- piese care aparțin unor branduri precum Chanel, Calvin KleinJohn Galliano sau Marc Jacobs a atins un milion de dolari, acest lcuru transformând filmul într-unul dintre cele mai scumpe producții din istoria cinema-ului în ceea ce privește bugetul alocat doar pentru haine. Cea mai scumpă piesa din film a fost un colier de inspirație egipteană, în valoare de 100 000 de dolari, creat de Fred Leighton și purtat de Miranda Priestley, personajul interpretat magistral de Meryl Streep.

The Devil Wears Prada a generat încasări în întreaga lume de 326,5 milioane de dolari.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…