Monica Cismaru ∙ October 23, 2023 ∙ 3 min read

Meryl Streep a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat zilele acestea că se desparte de sotul ei din ultimii 45 de ani, sculptorul Don Gummer (76 de ani). Cuplul, care și-a aniversat 45 de căsătorie chiar pe 30 septembrie, este separat de șase ani, dar de-abia acum vor oficializa divorțul.

La 74 de ani, Meryl Streep este din nou o femeie singură. Actrița laureată de cinci ori a Premiului Oscar (și nominalizată de 21 de ori) are împreună cu, în curând fostul ei soț, patru copii – Henry Wolfe, de 43 de ani, Mamie Gummer, 40 de ani, Grace Gummer, 37 de ani și Louisa Jacobson, de 30 de ani.

Meryl Streep, în 1990; două dintre fiicele lui Meryl streep – Mamie și Grace Gummer

”Don Gummer și Meryl Streep sunt despărțiți de șase ani și, chiar dacă vor păstra mereu o relație bazată pe prietenie și pe afecțiune, decid să-și continue viețile separat”, au anunțat reprezentanții familiei. Fanii au observat că vedeta continuă să poarte verigheta, cel mai recent la Premiile Princesa de Asturias de săptămâna trecută, din Spania. Ultima dată, Meryl Streep și soțul ei au apărut împreună în public la Premiile Oscar din 2018. Chiar dacă lucrurile s-au schimbat de atunci, actrița a povestit într-un interviu acordat în 2022 cât de mult prețuiește viața de familie. ”Nu există o rețetă prin care să menții armonia în familie. Întotdeauna e o luptă, o negociere la sânge. Secretele ar fi bunăvoința și flexibilitatea și să știi să mai și taci, din când în când”.

Meryl Streep și Don Gummer

La Oscarul castigat în 2012, pentru rolul din Iron Lady, în care a interpretat-o pe Margaret Thatcher, Meryl Streep i-a dedicat premiul soțului ei. ”În primul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Don pentru că, dacă i-aș mulțumi la sfârsitul speech-ului, cuvintele mele ar fi acoperite de muzică și nu s-ar mai auzi. Aș vrea ca el să știe că mi-a oferit cele mai importante lucruri din viața mea și le prețuiesc la infinit”, a spus actrița.

Louisa JAcobson, fiicea cea mică a lui Meryl Streep, în serialul The Gilded age, de pe Netflix; Meryl Streep, în Only Murders in the Building

Don Gummer, un sculptor originar din Kentucky, și Meryl Streep s-au cunoscut în 1978, prin fratele actriței. Pe atunci, Meryl Streep încă era în doliu după moartea iubitului ei, actorul John Cazale, care decedase din cauza cancerului la plămâni.

Scânteia s-a aprins imediat între cei doi, iar șase luni mai târziu, aceștia se căsătoreau în casa părinților actriței.

De-a lungul anilor, cuplul a păstrat discreția asupra relației lor, dar formau un tabou al unei familii fericite. Cei doi rămăseseră unul dintre puținele cupluri de la Hollywood care au reușiseră să-și păstreze o relație atât de îndelungată.

În prezent, Meryl Streep poate fi urmărită în serialuld e pe Disney+, Only Murders in the Building, în care joacă alături de Martin Short, Steve Martin și Selena Gomez.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…