Monica Cismaru ∙ March 24, 2023 ∙ 4 min read

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino, Warren Beatty sau Keanu Reeves, unii dintre cei mai doriți bărbați. La 77 de ani, Diane Keaton menționează că se simte fericită singură și nu cochetează cu prespectiva vreunei noi relații.

”Nu ies la înțâlniri cu bărbați, e foarte puțin probabil să se întâmple acest lucru. Nici nu mai țin minte când am primit ultima invitație în oraș. Nu se întâmplă”, a declarat actrița pentru publicația AARP, pe a cărei copertă apare. Vedeta septuagenară spune, în schimb, că împarte locuința cu câinele ei, Reggie, pe care l-a primit cadou de la un prieten și despre care spune că e un ”idiot amuzant”.

diane keaton

Diane Keaton a avut în anii 70 și în anii 90 o relație cu Al Pacino, pe când ambii jucau în seria The Godfather (Nașul), dar de care s-a despărțit din cauză ca actorul nu voia să se însoare.

diane keaton
Diane Keaton și Al Pacoino, în The Godfather

”M-am chinuit mult cu el, n-am avut o relație perfectă, nici pe departe”, spunea Keaton despre Pacino în 2017.

Totuși, Daine și Al Pacino au rămas prieteni până în ziua de azi și actrița își amintește că era îndrăgostită nebunește de el. ”Era șarmant, amuzant, foarte vorbăreț. Ziceai că e ori un copil pierdut, ori un idiot savant, era grozav!”

Apoi, Diane Keaton s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai mari Playboy de la Hollywood, actorul Warren Beatty, alături de care a jucat în filmul Reds, din 1981. În autobiografia ei, intitulată Let’s Just Say It Wasn’t Pretty, Diane Keaton l-a descris pe Beatty ca pe o ”pasăre rară, ca pe un giuvaer, foarte ambițios”.

Diane Keaton și Warren Beatty

Diane Keaton nu s-a căsătorit niciodată, dar are doi copii adoptați – o fiică, Dexter, în vârstă de 27 de ani, adoptată în 1996, și un fiu, Duke (22 de ani), adoptat în 2001.

Actrița a avut o relație și cu Keanu Reeves, pe când aceasta avea 60 de ani, iar frumosul de la Hollywood avea doar 41. Keaton și Reeves s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei “Something’s Gotta Give” (2003), în care mai juca și Jack Nicholson. În film, Keanu Reeves juca rolul unui medic fermecător care se îndrăgostește de personajul lui Diane Keaton, iar scenariul a fost transpus și în realitate. Actrița a spus într-un interviu cu Oprah Winfrey, la un moment dat, mai în glumă, mai în serios, că s-ar mărita cu Keanu Reeves, deoarece lui îi plac femeile mai în vârstă.

diane keaton
Diane Keaton și Keanu Reeves

Diane Keaton a dat lovitura pe marile ecrane în 1977 cu filmul Annie Hall, regizat de Woody Allen, care i-a fost, de asemenea, partener de viață; actrița a mai spus că are o mulțime de prieteni bărbați și se descrie ca fiind o fată bătrână, care n-a fost văzută ca o potențială soție niciodată, din cauza firii ei independente. În ciuda acestui aspect al vieții ei, Diane Keaton a fost regina comediilor romantice și a jucat în numeroase producții de gen cu mare succes la public: Father of the Bride (1991), First Wives Club (1996), Hanging Up (2000), The Family Stone (2005), The Big Wedding (2013) sau Book Club (2018).

Diane Keaton și Woody Allen

Diane Keaton și controversatul Woody Allen s-au cunoscut în 1968, iar actrița s-a îndrăgostit fulgerător de excentricul regizor, cu care a avut o relație până în 1974. În cartea ei de memorii publicată in 2011, Then Again, Diane Keaton a spus că relația dintre ei a eșuat din cauză ca ea suferea de bulimie și că Allen i-a impus atunci să consulte un psiholog, care s-o ajute cu problemele ei.

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…