Monica Cismaru ∙ March 24, 2023 ∙ 4 min read

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino, Warren Beatty sau Keanu Reeves, unii dintre cei mai doriți bărbați. La 77 de ani, Diane Keaton menționează că se simte fericită singură și nu cochetează cu prespectiva vreunei noi relații.

”Nu ies la înțâlniri cu bărbați, e foarte puțin probabil să se întâmple acest lucru. Nici nu mai țin minte când am primit ultima invitație în oraș. Nu se întâmplă”, a declarat actrița pentru publicația AARP, pe a cărei copertă apare. Vedeta septuagenară spune, în schimb, că împarte locuința cu câinele ei, Reggie, pe care l-a primit cadou de la un prieten și despre care spune că e un ”idiot amuzant”.

diane keaton

Diane Keaton a avut în anii 70 și în anii 90 o relație cu Al Pacino, pe când ambii jucau în seria The Godfather (Nașul), dar de care s-a despărțit din cauză ca actorul nu voia să se însoare.

diane keaton
Diane Keaton și Al Pacoino, în The Godfather

”M-am chinuit mult cu el, n-am avut o relație perfectă, nici pe departe”, spunea Keaton despre Pacino în 2017.

Totuși, Daine și Al Pacino au rămas prieteni până în ziua de azi și actrița își amintește că era îndrăgostită nebunește de el. ”Era șarmant, amuzant, foarte vorbăreț. Ziceai că e ori un copil pierdut, ori un idiot savant, era grozav!”

Apoi, Diane Keaton s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai mari Playboy de la Hollywood, actorul Warren Beatty, alături de care a jucat în filmul Reds, din 1981. În autobiografia ei, intitulată Let’s Just Say It Wasn’t Pretty, Diane Keaton l-a descris pe Beatty ca pe o ”pasăre rară, ca pe un giuvaer, foarte ambițios”.

Diane Keaton și Warren Beatty

Diane Keaton nu s-a căsătorit niciodată, dar are doi copii adoptați – o fiică, Dexter, în vârstă de 27 de ani, adoptată în 1996, și un fiu, Duke (22 de ani), adoptat în 2001.

Actrița a avut o relație și cu Keanu Reeves, pe când aceasta avea 60 de ani, iar frumosul de la Hollywood avea doar 41. Keaton și Reeves s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei “Something’s Gotta Give” (2003), în care mai juca și Jack Nicholson. În film, Keanu Reeves juca rolul unui medic fermecător care se îndrăgostește de personajul lui Diane Keaton, iar scenariul a fost transpus și în realitate. Actrița a spus într-un interviu cu Oprah Winfrey, la un moment dat, mai în glumă, mai în serios, că s-ar mărita cu Keanu Reeves, deoarece lui îi plac femeile mai în vârstă.

diane keaton
Diane Keaton și Keanu Reeves

Diane Keaton a dat lovitura pe marile ecrane în 1977 cu filmul Annie Hall, regizat de Woody Allen, care i-a fost, de asemenea, partener de viață; actrița a mai spus că are o mulțime de prieteni bărbați și se descrie ca fiind o fată bătrână, care n-a fost văzută ca o potențială soție niciodată, din cauza firii ei independente. În ciuda acestui aspect al vieții ei, Diane Keaton a fost regina comediilor romantice și a jucat în numeroase producții de gen cu mare succes la public: Father of the Bride (1991), First Wives Club (1996), Hanging Up (2000), The Family Stone (2005), The Big Wedding (2013) sau Book Club (2018).

Diane Keaton și Woody Allen

Diane Keaton și controversatul Woody Allen s-au cunoscut în 1968, iar actrița s-a îndrăgostit fulgerător de excentricul regizor, cu care a avut o relație până în 1974. În cartea ei de memorii publicată in 2011, Then Again, Diane Keaton a spus că relația dintre ei a eșuat din cauză ca ea suferea de bulimie și că Allen i-a impus atunci să consulte un psiholog, care s-o ajute cu problemele ei.

Foto: Hepta

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…