Monica Cismaru ∙ April 15, 2022 ∙ 4 min read
Al Pacino (81 de ani) are o nouă iubită, în persoana lui Noor Alfallah (28 de ani), producător de filme.

Noor Alfallah, noua parteneră a celebrului actor a mai avut în trecut o relație cu Mick Jagger (78 de ani) și chiar s-a zvonit, la un moment dat, că ar fi fost implicată într-o legătură și cu Clint Eastwood (91 de ani), dar tânăra a negat acest lucru și menționat că renumitul actor este doar un prieten de familie.

noor alfallah
Noor Alfallah (Instagram)

Relația dintre Al Pacino și Noor Alfallah s-a înfiripat în timpul pandemiei, iar apropiații lor spun că diferența mare de vârstă dintre ei nu este o problemă pentru cei doi. Tot aceștia au menționat că relația lor este una puternică și că lucrurile merg foarte bine în cuplu, chiar dacă Al Pacino este mai în vârstă decât tatăl iubitei lui.

al pacino

Presa internațională scrie că, după ce Noor Alfallah ar fi încheiat relația cu Mick Jagger, în 2017, ar fi mers mai departe cu Clint Eastwood, un alt senior al Hollywoodului.

Al Pacino n-a fost niciodată căsătorit și a fost mereu discret în ceea ce privește relațiile sale amoroase. Una dintre cele mai îndelungate legături avute a fost cu actrița de origine argentiniană Lucila Solá, alături de care a stat 10 ani. Fiica Lucilei, Camila Morrone, 24 de ani, este actuala iubită a lui Leonardo DiCaprio.

al pacino lucila sola
Al pacino și Lucila Solá

Legătura dintre Al Pacino și Noor Alfallah a fost făcută publică de Jason Momoa, care a publicat zilele trecute o fotografie de la o cină, iar în grupul fotografiat era și cuplul Al Pacino – Noor. Fotografia a fost făcută după ce Al Pacino și iubita lui, alături de alți prieteni, au vizitat galeria de artă a lui Julian Schnabel – Pace.

al pacino jason momoa

Noor Alfallah este vicepreședinte al companiei Lynda Obst Productions din cadrul Sony și se ocupă de producția a două filme. Noor lucrează alături de sora ei, Rami, iar cele două provin dintr-o familie bogată și frecventează cele mai selecte cercuri mondene.

Noor a acordat la un moment dat un interviu publicației Hello!, în care a vorbit despre relația ei cu Mick Jagger. Aceasta a recunoscut că e conștientă că oamenii comentează pe marginea diferenței majore de vârsta dintre ea și iubiții ei, dar că n-o afectează acest lucru și că nu are niciun regret. De asemenea, tânăra a mai spus că păstrează amintiri frumoase din timpul relației cu rockerul de la Rolling Stones. ”Vârsta n-a contat pentru mine. Inima nu știe vârsta din buletin, doar simte. A fost prima mea relație serioasă și au fost niște vremuri foarte fericite”, a povestit Noor despre perioada petrecută alături de Mick Jagger.

Al Pacino a mai avut relații cu vedete precum Diane Keaton, Beverly D’Angelo, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și cu Lyndall Hobbs.

Pacino are trei copii: gemenii în vârstă de 21 de ani Olivia și Anton, proveniți din relația cu actrița Beverly D’Angelo; el mai are o fiică în vârstă de 32 de ani, Julie Marie, producător de film, provenită din relația actorului cu profesoara de actorie Jan Tarrant.

Foto: hepta, Instagram

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…