Monica Cismaru ∙ April 15, 2022 ∙ 4 min read
Al Pacino (81 de ani) are o nouă iubită, în persoana lui Noor Alfallah (28 de ani), producător de filme.

Noor Alfallah, noua parteneră a celebrului actor a mai avut în trecut o relație cu Mick Jagger (78 de ani) și chiar s-a zvonit, la un moment dat, că ar fi fost implicată într-o legătură și cu Clint Eastwood (91 de ani), dar tânăra a negat acest lucru și menționat că renumitul actor este doar un prieten de familie.

noor alfallah
Noor Alfallah (Instagram)

Relația dintre Al Pacino și Noor Alfallah s-a înfiripat în timpul pandemiei, iar apropiații lor spun că diferența mare de vârstă dintre ei nu este o problemă pentru cei doi. Tot aceștia au menționat că relația lor este una puternică și că lucrurile merg foarte bine în cuplu, chiar dacă Al Pacino este mai în vârstă decât tatăl iubitei lui.

al pacino

Presa internațională scrie că, după ce Noor Alfallah ar fi încheiat relația cu Mick Jagger, în 2017, ar fi mers mai departe cu Clint Eastwood, un alt senior al Hollywoodului.

Al Pacino n-a fost niciodată căsătorit și a fost mereu discret în ceea ce privește relațiile sale amoroase. Una dintre cele mai îndelungate legături avute a fost cu actrița de origine argentiniană Lucila Solá, alături de care a stat 10 ani. Fiica Lucilei, Camila Morrone, 24 de ani, este actuala iubită a lui Leonardo DiCaprio.

al pacino lucila sola
Al pacino și Lucila Solá

Legătura dintre Al Pacino și Noor Alfallah a fost făcută publică de Jason Momoa, care a publicat zilele trecute o fotografie de la o cină, iar în grupul fotografiat era și cuplul Al Pacino – Noor. Fotografia a fost făcută după ce Al Pacino și iubita lui, alături de alți prieteni, au vizitat galeria de artă a lui Julian Schnabel – Pace.

al pacino jason momoa

Noor Alfallah este vicepreședinte al companiei Lynda Obst Productions din cadrul Sony și se ocupă de producția a două filme. Noor lucrează alături de sora ei, Rami, iar cele două provin dintr-o familie bogată și frecventează cele mai selecte cercuri mondene.

Noor a acordat la un moment dat un interviu publicației Hello!, în care a vorbit despre relația ei cu Mick Jagger. Aceasta a recunoscut că e conștientă că oamenii comentează pe marginea diferenței majore de vârsta dintre ea și iubiții ei, dar că n-o afectează acest lucru și că nu are niciun regret. De asemenea, tânăra a mai spus că păstrează amintiri frumoase din timpul relației cu rockerul de la Rolling Stones. ”Vârsta n-a contat pentru mine. Inima nu știe vârsta din buletin, doar simte. A fost prima mea relație serioasă și au fost niște vremuri foarte fericite”, a povestit Noor despre perioada petrecută alături de Mick Jagger.

Al Pacino a mai avut relații cu vedete precum Diane Keaton, Beverly D’Angelo, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și cu Lyndall Hobbs.

Pacino are trei copii: gemenii în vârstă de 21 de ani Olivia și Anton, proveniți din relația cu actrița Beverly D’Angelo; el mai are o fiică în vârstă de 32 de ani, Julie Marie, producător de film, provenită din relația actorului cu profesoara de actorie Jan Tarrant.

Foto: hepta, Instagram

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …