Monica Cismaru ∙ August 22, 2022 ∙ 4 min read

Adele se mută ca artist rezident în Las Vegas, unde va susține concerte timp de trei luni la The Colosseum – Caesars Palace. Artista britanică beneficază de tratament exclusivist și îi sunt asigurate condiții de lux pentru șederea ei din Sin City.

După mai mult timp în care show-urile ei din Las Vegas au fost incerte, iată că până la urmă Adele va veni în Las Vegas pentru câteva luni de concerte. Cântăreața va locui timp de trei luni la Vila Nobu, care costă aproximativ 35 000 de dolari pe noapte, ceea ce ridica șederea ei la costuri de peste 3 milioane de dolari.

vila nobu las vegas

Totuși, artista nu va scoate niciun ban din buzunar pentru toate beneficiile de care se va bucura în calitate de artist rezident în Las Vegas. Vila Nobu face parte din Nobu Hotel Caesars Palace și are aproximativ 1000 de metri pătrați, trei dormitoare, trei băi, grădină zen cu jacuzzi, terasă cu loc de luat masa afară, iar clădirea e amplasata în centrul Las Vegasului.

Spațiul e amenajat în stil japonez și mai include un sushi bar, sală media și de jocuri, sală de sport și de masaj, lift privat și galerie de artă. Vila e conceputa să incite cele cinci simțuri cu elemente de design japonez, cu arome de ghimbir și de lămâie, cu muzică personalizată, cu spa și cu bucătărie de top preparată de chefii de la Nobu.

Adele beneficiază de cele mai multe facilități destinate unui VIP. Va putea comanda mâncare de la restaurantul Nobu-Caesars, iar barul îi va fi completat mereu cu băuturile preferate”, spune o sursă citată de presa britanică. De fiecare dată când va dori, artista va putea zbura din Las Vegas către Los Angeles cu un avion privat și va avea șoferi personali.

Într-un interviu acordat recent, Adele a povestit despre momentele în care și-a anulat primele concerte programate în Las Vegas, din urmă cu un an, pe care le-a anulat ulterior și a spus că aceasta a fost cea mai neagră perioadă din cariera ei. Adele a anunțat anularea concertele în ultima clipă și și-a cerut scuze fanilor pentru decizie, dar și-a motivat gestul și a spus că nu se simțea pregătită să iasă așa în fața fanilor. ”Am încercat tot ce ne-a stat în putință să organizăm totul ca la carte, până în ultimul moment, pentru a vă oferi tot ce e mai bun. Dar am fost doborâți de diverse întârzieri și de COVID. Spectacolele nu aveau suflet. Scena nu era pregătită, mă simțeam deconectată de orchestră, iar concertului îi lipsea intimitatea”, detaliază vedeta, care a preferat să-si dezamăgească admiratorii în acest mod decât să ofere un spectacol de care să nu fie 100% mulțumită, pentru care oamenii au plătit bilete scumpe.

adele

”Nu cred că sunt mulți oameni care ar fi făcut ce am făcut eu. Sunt mândră de mine că-mi mențin standardele artistice”, subliniază Adele, care a angajat o nouă echipă creativă în locul celei vechi, care să-i deseneze show-ul grandios.

Astfel, Adele va putea fi urmărită în Las Vegas începând cu 18 noiembrie 2022 și până în martie 2023, perioadă în care va susține 32 de concerte în care își va spune povestea carierei ei fulminante.

Foto: Hepta, Tripsite.com

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…