Monica Cismaru ∙ August 22, 2022 ∙ 4 min read

Adele se mută ca artist rezident în Las Vegas, unde va susține concerte timp de trei luni la The Colosseum – Caesars Palace. Artista britanică beneficază de tratament exclusivist și îi sunt asigurate condiții de lux pentru șederea ei din Sin City.

După mai mult timp în care show-urile ei din Las Vegas au fost incerte, iată că până la urmă Adele va veni în Las Vegas pentru câteva luni de concerte. Cântăreața va locui timp de trei luni la Vila Nobu, care costă aproximativ 35 000 de dolari pe noapte, ceea ce ridica șederea ei la costuri de peste 3 milioane de dolari.

vila nobu las vegas

Totuși, artista nu va scoate niciun ban din buzunar pentru toate beneficiile de care se va bucura în calitate de artist rezident în Las Vegas. Vila Nobu face parte din Nobu Hotel Caesars Palace și are aproximativ 1000 de metri pătrați, trei dormitoare, trei băi, grădină zen cu jacuzzi, terasă cu loc de luat masa afară, iar clădirea e amplasata în centrul Las Vegasului.

Spațiul e amenajat în stil japonez și mai include un sushi bar, sală media și de jocuri, sală de sport și de masaj, lift privat și galerie de artă. Vila e conceputa să incite cele cinci simțuri cu elemente de design japonez, cu arome de ghimbir și de lămâie, cu muzică personalizată, cu spa și cu bucătărie de top preparată de chefii de la Nobu.

Adele beneficiază de cele mai multe facilități destinate unui VIP. Va putea comanda mâncare de la restaurantul Nobu-Caesars, iar barul îi va fi completat mereu cu băuturile preferate”, spune o sursă citată de presa britanică. De fiecare dată când va dori, artista va putea zbura din Las Vegas către Los Angeles cu un avion privat și va avea șoferi personali.

Într-un interviu acordat recent, Adele a povestit despre momentele în care și-a anulat primele concerte programate în Las Vegas, din urmă cu un an, pe care le-a anulat ulterior și a spus că aceasta a fost cea mai neagră perioadă din cariera ei. Adele a anunțat anularea concertele în ultima clipă și și-a cerut scuze fanilor pentru decizie, dar și-a motivat gestul și a spus că nu se simțea pregătită să iasă așa în fața fanilor. ”Am încercat tot ce ne-a stat în putință să organizăm totul ca la carte, până în ultimul moment, pentru a vă oferi tot ce e mai bun. Dar am fost doborâți de diverse întârzieri și de COVID. Spectacolele nu aveau suflet. Scena nu era pregătită, mă simțeam deconectată de orchestră, iar concertului îi lipsea intimitatea”, detaliază vedeta, care a preferat să-si dezamăgească admiratorii în acest mod decât să ofere un spectacol de care să nu fie 100% mulțumită, pentru care oamenii au plătit bilete scumpe.

adele

”Nu cred că sunt mulți oameni care ar fi făcut ce am făcut eu. Sunt mândră de mine că-mi mențin standardele artistice”, subliniază Adele, care a angajat o nouă echipă creativă în locul celei vechi, care să-i deseneze show-ul grandios.

Astfel, Adele va putea fi urmărită în Las Vegas începând cu 18 noiembrie 2022 și până în martie 2023, perioadă în care va susține 32 de concerte în care își va spune povestea carierei ei fulminante.

Foto: Hepta, Tripsite.com

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…