Monica Cismaru ∙ July 6, 2022 ∙ 2 min read

Cântăreața britanică Adele traversează una dintre cele mai fericite perioade ale vieții ei. Noul ei album, intitulat ”30”, se află în fruntea clasamentelor muzicale internațioanle, are o relație stabilă cu partenerul ei, agentul de sport Rich Paul, cu care s-a mutat într-un conac imens din Beverly Hills, susține concerte cu casa închisă… Ce lipsește din acest tablou ideal? Încă un copil.

Adele a declarat într-un interviu pentru BBC că-și dorește mai mulți copii, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, e fericită că-l are pe fiul ei vârstă de 9 ani, Angelo, de la cărui tată a divorțat în urmă cu un an.

adele

Adele a mai menționat că, de când a devenit mamă, viața i s-a schimbat în mod radical. ”E și bine și rău și ciudat. Dar ador să fiu mamă. Angelo iubește muzica. Până acum câțiva ani era pasionat de jocurile video, domeniu pe care îl stăpânește mai bine tatăl lui, eu nu mă pricep. Acum stăm de vorbă despre cele mai serioase subiecte legate de muzică și ascultăm piese pe care le analizăm apoi. E adorabil!”

Adele a mai deschis subiectul despre copii și într-un interviu cu Oprah Winfrey, în luna noiembrie a anului trecut. ”Sunt pregătită să mai am copii, chiar mi-aș dori. Dar n-ar fi sfârșitul lumii dacă nu se întâmplă, deoarece îl am pe Angelo”.

adele

În luna martie a anului trecut, Adele a încheiat divorțul de Simon Konecki (48 de ani). ”Despărțirea a fost grea, dar am rămas prieteni buni. Nici n-aș fi conceput ca fiul meu să treacă printr-un divorț urât al părinților lui. Nu am avut și nici nu avem probleme și am făcut tot posibilul ca lucrurile să rămână așa. Am fost binecuvântată cu un copil minunat și am avut și eu grijă să abordez subiectul divorțului cu delicatețe, cred că asta a contat foarte mult!”, se destăinuie Adele pentru BBC. ”Nu-mi doresc decât ca fiul meu să fie un om bun și fericit. Nu am nicio așteptare de la el, nu mă interesează ce carieră își alege atât timp cât face ceva cu pasiune și ceva ce-l face fericit”, a încheiat Adele.

Foto: Hepta

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…