Monica Cismaru ∙ May 12, 2022 ∙ 3 min read
Adele este mai fericită ca niciodată. Cântăreața britanică anunțat că s-a mutat împreună cu iubitul ei într-un conac din Beverly Hills, pentru care a plătit 58 de milioane de dolari.

Casa în care s-a mutat Adele i-a aparținut lui Sylvester Stallone, care scos-o inițial la vânzare pentru fabuloasa sumă de 110 milioane de dolari, dar a artista reușit să negocieze și să obțină o reducere substanțială, de 52 de milioane de dolari.

Adele și iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul, au anunțat pasul important făcut în relația lor prin publicarea unei fotografii pe conturile de social media, în care cei doi pozează în fața casei, cu cheile în mână.

”Timpul zboară”, a scris Adele lângă instantaneele alături de iubitul ei, care le arată parcursul de când s-au cunoscut și până în prezent.

Casa în care va locui cuplul este amplasată în Beverly Park, are aproape 1800 de metri pătrați, opt dormitoare, 12 băi si vederi panoramice asupra canionului și asupra orașului. Proprietatea are vecini celebri, printre care se numără Denzel Washington, Justin Bieber, The Rock sau Mark Wahlberg.

adele casa

Casa are arcade impresionanate, o curte spațioasă și grădini cu vegetație luxuriantă, home cinema, bar, piscină infinity, saună și casa de oaspeți.

adele casa

În prezent, Adele deține patru proprietăți în Los Angeles. În 2016, artista a cumpărat prima ei casă în Beverly Hills pentru 9,5 milioane de dolari, cu patru dormitoare și șase băi. Apoi, și-a extins portofoliul imobiliar în 2019 când și-a cumpărat cea de-a doua casă, pentru 10,65 milioane de dolari, situată în vecinătatea primei ei case și se pare că aici locuiește fostul ei soț, Simon Konecki, alături de care își crește fiul, pe Angelo. În mai 2021, Adele a mai cumpărat încă o proprietate în aceeași zonă – Hidden Valley, în care locuiesc vedete precum Nicole Kidman, Cameron Diaz, Jennifer Lawrence sau Katy Perry.

De asemenea, cântăreața mai are câteva imobile și în Marea Britanie, dar Adele și-a vizitat rar rar țara natală în ultimul timp, mai ales din cauza pandemiei.

Foto: Hepta, Instagram, Simon Berlyn

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…