adele rich paul

După ce a finalizat divorțul de fostul ei soț, Simon Konecki, în martie anul curent, Adele (33 de ani) a păstrat discreția asupra vieții ei amoroase, până zilele trecute, când s-a afișat prima dată cu noul ei iubit, agentul sportiv Rich Paul, unul dintre cei mai apreciați din branșa lui.

 

Adele și Rich Paul au apărut pentru prima dată în public în calitate de cuplu la finala NBA de marți din Milwaukee, Wisconsin.

Se pare că relația dintre cântăreața britanică și agentul sportiv s-a înfiripat în luna mai a acestui an, după ce s-au cunoscut imediat după divorțul lui Adele. Rich Paul (40 de ani) este unul dintre cei mai apreciați agenți sportivi, printre clienții lui numărându-se mai multe staruri ale baschetului, precum LeBron James, Ben Simmons, Anthony Davis, Draymond Green etc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Rich Paul intențiponează să-și publice memoriile, volum ce se va intitula Lucky Me și va fi editat de Roc Lit 101, companie deținuta de Jay-Z, parte din conglomeratul Roc Nation. Cartea va cuprinde drumul lui Paul de la statutul de tânăr sarac la unul dintre cei mai de succes profesioniști din managementul sportiv american.

Rich Paul are trei copii și nu a fost niciodată căsătorit, iar cei doi nu au publicat fotografii împreună până acum, în afară de cele surprinse de presă la finala de baschet, care arată cât de apropiați sunt Adele și Rich.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Singurul bărbat despre care s-a mai zvonit până acum că ar avea o relație cu Adele a fost rapperul Skepta, dar care nu s-a confirmat niciodată.

Adele are un fiu din mariajul ei cu Simon Konecki, Angelo, în vârstă de 8 ani.

 

Foto: Instagram

 

Related Posts