Adele, la 33 de ani

adele

Adele împlinește astăzi 33 de ani și marchează un an de la spectaculoasa ei transformare. În urmă cu un an, artista britanică lua prin surprindere pe toată lumea cu slăbirea ei spectaculoasă, după ce a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram cu ocazia aniversării, în care putea fi admirată noua ei silueta, mai subțire cu câteva zeci de kilograme.

Anul acesta, artista păstrează liniștea pe conturile de socializare, dar a fost felicitată de câțiva prieteni apropiați, care au publicat fotografii din trecut cu una dintre cele mai apreciate cântărețe ale tuturor timpurilor.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Într-una dintre fotografii, publicată de autoarea Laura Dockrill, Adele este îmbărcată precum George Michael, iar prietena ei este deghizată în personajul Beetlejuice. În altă fotografie, Adele apare alături de make-up artistul Michael Lashton, care a postat o poză mai veche, în care Adele apare fără trade-mark-ul ei, cu ochii conturați cu eyeliner negru.

Adele n-a mai apărut în public de când a participat la celebrul show american Saturday Night Live, unde a avut un succes răsunător. Recent, artista a finalizat divorțul de fostul ei soț, Simon Konecki, cu care a ajuns o înțelegere în privința împărțirii custodiei fiului lor, Angelo, și a averii ei fabuloase, pe care a reușit s-o protejeze de partaj.

Potrivit zvonurilor, Adele lucrează la un nou album, material mult-așteptat dupăo pauză de șase ani, de când a lansat ”25”. Se pare că pandemia i-a dat planurile peste cap lui Adele în privința lansării, iar artista așteaptă vremuri mai bune pentru muzica ei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle