Adele a anunțat că-și stabilește reședința de la anul, din luna ianuarie, în Las Vegas, unde va susține o serie de concerte la Colosseum of Las Vegas Caesars Palace Hotel.

Intitulată “Weekenduri cu Adele”, seria concertelor va consta din câte două reprezentații la fiecare sfârșit de săptămână, începând din 16 aprilie 2022, timp de 12 săptămâni.

Anunțul stabilirii lui Adele la Las Vegas vine imediat după lansarea mult- așteptatului ei album, după o pauză de șase ani. Adele a lansat recent noul material muzical intitulat ”30”, care a debutat pe locul întâi în clasamentul Billboard 200 și în alte 30 de țări și este deja unul dintre cele mai de succes albume lansate anul acesta. ”30” a ajuns cel mai bine vândut album din 2021 și a depășit chiar si performanța înregistrată de albumul Evermore al lui Taylor Swift.

Colosseum din Las Vegas are o capacitate de 4100 de locuri, o locație relativ restrânsă pentru felul în care Adele e obișnuită să-și susțină concertele.

Las Vegas este o destinație în care cei mai mari artiști au susținut de-a lungul timpului reprezentații : printre aceștia se numără Britney Spears, Cher sau Celine Dion.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts