victoria swarovski

Este descendenta unei familii care deține o afacere de peste 4 miliarde de dolari, dar a ales să urmeze carieră artistică. Victoria Swarovski s-a căsătorit în urmă cu trei ani și a avut o nuntă ca-n povești.

Victoria Swarovski are 26 de ani și este moștenitoarea imperiului austriac de bijuterii și accesorii Swarovski. Victoria s-a născut la Innsbruck, Austria și, în ciuda descendenței sale, a ales un drum diferit în viață față de afacerea cu cristale a familiei și și-a dedicat timpul devzoltării unei cariere artistice. Victoria a dat semne de mică cum că ar putea urma o carieră muzicală, când s-a remarcat în corurile școlii. În adolescență a participat la un talent-show, la 17 ani a semnat un contract cu Sony Music, iar în 2010 și-a lansat primul ei single, One In a Million. Totuși, moștenitoarea Swarovski s-a ferit să se folosească de rezonanța numelui său în parcursul artistic și s-a lansat cu numele de scenă Victoria S.

victoria swarovski mostenitoare

Contrar așteptărilor, Victoria nu este doar o moștenitoare răsfățată care cheltuit averea familiei în periplurile sale de lux. Ea susține că a fost învățat de mică valoarea banilor și importanța muncii asidue de la părinții ei, Alexandra și Paul Swarovski. Mama ei este o renumită jurnalistă, iar tatăl ei lucrează la compania de bijuterii, care a reușit să rămână în familie încă de la înființare, din 1895, când Daniel Swarovski a fondat compania care a ajuns să valoreze astăzi peste patru miliarde de dolari și nu fost înstrăinată.

victoria swarovski mostenitoare

Mama și tata m-au învățat să fiu normală și cu picioarele pe pământ și mi-au spus mereu că aș putea pierde totul într-o secundă, de aceea mi-am clădit propria mea carieră”, declara Victoria într-un interviu pentru BBC. Victoria s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu un mogul în imobiliare, austriacul Werner Mürz. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi a fost chiar tatăl Victoriei, iar nunta a venit la câțiva ani de la prima întâlnire.

victoria swarovski mostenitoareFoto: CHRIS SINGER & JOHANNES KERNMAYER

 

Nunta Victoriei cu Werner a fost una grandioasă – doar rochia miresei a costat un milion de dolari și a fost creată de deignerul stabilit în Dubai – Michael Cinco, cel care a mai creat rochii pentru Jennifer Lopez, Beyoncé sau Lady Gaga. Rochia a fost bătută în jumătate de milion de cristale Swarovski și a cântărit aproape 50 de kilograme, cu doar șapte kilograme mai ușoară decât greutatea de atunci a Victoriei. Împreună, rochia și trena au măsurat opt metri. Pantofii miresei au fost Jimmy Choo și au avut gravați pe ei inițialele miresei.

Nunta moștenitoarei Swaroski a avut loc în Italia, la Trieste, iar la eveniment au luat parte 250 de invitați, printre care figuri proeminente ale înaltei societăți germane, austriece, dar și din Orientul Mijlociu.

victoria swarovski mostenitoare

În prezent, Victoria își împarte timpul între Berlin, Londra și restul lumii. Destinația perferată a Victoriei este Londra, deoarece acolo se face un shopping fabulos, susține ea, dar este, de asemenea, și locul în care înregistrează piese la Abbey Road Studios, locul în care au înregistrat și componenții Beatles.

 

Foto: Hepta

Related Posts