Cum arată prinții moștenitori ai Principatului Monaco

monaco

Prințesa Charlene de Monaco (41 de ani) și Prințul Albert de Monaco (61 de ani), alături de copiii lor, prinții moștenitori Jaques și Gabriella, au avut recent o apariție publică la un eveniment tradițional – picnicul anual desfășurat în parcul Princesse Antoinette din Monaco. Prinții Jaques și Gabriella sunt gemeni și s-au născut în 2014, iar asemănarea cu mama lor este izbitoare.

monaco

Cei mai mici descendenți ai familiei Grimaldi iau parte frecvent la diverse evenimente sociale și sunt implicați în diverse activități, chiar și la vârsta fragedă de cinci ani, pe care o vor împlini pe 10 decembrie.

monaco

Tatăl lor, Prințul Albert de Monaco, a fost un playboy renumit înainte să se căsătorească cu fosta sportivă de origine sud-africană, Charlene. El mai are doi copii nelegitimi, o fată de 26 de ani, Jazmin Grace Rotolo, rezultată în urma unei relații cu o chelneriță americancă, devenită între timp agent imobiliar, și un băiat de 15 ani, Eric Alexandre Coste, a cărui mamă este o fostă stewardesă franțuzoaică.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle