Kendall și Kylie Jenner au lansat o nouă linie de produse de makeup

Așa cum Kylie Jenner a avut deja colaborări cu Kim Kardashian, Khloé, Kourtney, cu mama ei Kris Jenner și chiar micuța ei, Stormi Webster, era de așteptat ca următoarea sa lansare să fie alături de sora ei mai mare, Kendall.

Fotografiile superbe ale celor două surori celebre pentru lansarea colecției de produse de make-up Kylie Cosmetics x Kendall Makeup Collection ne-au atras atenția, zilele acestea.

Colecția Kendall x Kylie a fost lansată pe piața de beauty pe  26 iunie și oferă o gamă variată de produse de machiaj, inclusiv luciu de buze,  o paletă de farduri de ochi, bronzer și multe altele.

Cele două surori joacă rolul principal al campaniei. În timp ce Kendall optează întotdeauna pentru aspect natural, atunci când vine vorba de machiaj, Kylie adoră culorile dramatice.

Foto:Hepta

Kylie, cea mai mica dintre surori, a devenit cea mai bogată membră a familiei, cu o avere estimată la 278 de milioane de lire sterline. Majoritatea banilor vin din imperiul ei de produse cosmetice Kylie Cosmetics. Analiștii economici estimează că aceasta va ajunge miliardară în următorii 2-3 ani.

Categorii Lifestyle