Monica Cismaru ∙ September 14, 2023 ∙ 3 min read

Fiica cea mică a lui Bill Gates, Phoebe, în vârstă de 20 de ani, devine, încet și sigur, un fashion icon și amenință supremația altor figuri de referință din cultura pop actuală, cum ar fi Hailey Bieber, Sofia Richie Grainge sau Selena Gomez.

Phoebe Gates este cea mai mică dintre cei trei copii ai lui Bill Gates. Fondatorul Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni din lume are, împreună cu Melinda Gates, de care a divorțat în urmă cu doi ani ani, trei copii- Jennifer, de 27 de ani, care a devenit mamă anul acesta, în martie, un fiu, Rory, în vârstă de 23 de ani și Phoebe, de 20 de ani.

Phoebe s-a aflat în centrul atenției recent, la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la New York – Kering Foundation’s Caring for Women Gala, unde a apărut într-o rochie decupată, care îi scotea în evidență silueta subțire.

La gală au luat parte numeroase alte celebrități de primă mână, printre care Salma Hayek, Zoe Kravitz, Nicole Kidman, Gayle King sau Kim Kardashian. Phoebe Gates este văzută ca o stea în plină scensiune în lumea modei, cu care cochetează de ceva timp.

Phoebe a efectuat anul trecut un internship la ediția britanică Vogue, alături de care a luat parte la Săptămâna Modei de la Copenhaga. ”A fost super interesant, iar această experiență mi-a deschis apetitul de a face o mulțime de alte lucruri în domeniu”, a spus urmașa lui Bill Gates.

Phoebe își recunoaște statutul privilegiat și subliniază că este conștientă că trebuie să-și dovedească talentul și valoarea prin propriile ei forțe. ”Sunt fiica părinților mei, acest lcuru îmi oferă un imens privilegiu, dar nu mă definește asta”, spunea Phoebe.

Bill Gates a făcut mai multe referințe de-a lungul timpului la temerile sale legate de felul în care bogăția sa îi afectează copiii. Acesta a menționat că intenționeaza ca o mare parte din averea sa să fie donată organizațiilor filantropice și să le micșoreze moștenirile urmașilor.

phoebe gates
Melinda și Phoebe Gates

Stilul de viață opulent pe care îl duce Phoebe este documentat de aceasta pe conturile ei de social media, unde le arată urmăritorilor ei crâmpeie din viața luxoasă pe care o duce- călătorii în cele mai exclusiviste destinații, petreceri etc.

”Sunt conștientă ca lumea mă urmărește datorită numelui meu. Dar, odată ce văd ceea ce fac și cum sunt, continuă să stea cu ochii pe mine. Oamenii au multe prejudecăți în ceea ce mă privește, așa că platformele de social media au fost niște oportunități de a scoate în evidență aspecte pe care le consider importante, cum ar fi sănătatea femeilor și sustenabilitatea în modă”, declara Phoebe la un moment dat.

Foto: Hepta

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…