Monica Cismaru ∙ September 14, 2023 ∙ 3 min read

Fiica cea mică a lui Bill Gates, Phoebe, în vârstă de 20 de ani, devine, încet și sigur, un fashion icon și amenință supremația altor figuri de referință din cultura pop actuală, cum ar fi Hailey Bieber, Sofia Richie Grainge sau Selena Gomez.

Phoebe Gates este cea mai mică dintre cei trei copii ai lui Bill Gates. Fondatorul Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni din lume are, împreună cu Melinda Gates, de care a divorțat în urmă cu doi ani ani, trei copii- Jennifer, de 27 de ani, care a devenit mamă anul acesta, în martie, un fiu, Rory, în vârstă de 23 de ani și Phoebe, de 20 de ani.

Phoebe s-a aflat în centrul atenției recent, la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la New York – Kering Foundation’s Caring for Women Gala, unde a apărut într-o rochie decupată, care îi scotea în evidență silueta subțire.

La gală au luat parte numeroase alte celebrități de primă mână, printre care Salma Hayek, Zoe Kravitz, Nicole Kidman, Gayle King sau Kim Kardashian. Phoebe Gates este văzută ca o stea în plină scensiune în lumea modei, cu care cochetează de ceva timp.

Phoebe a efectuat anul trecut un internship la ediția britanică Vogue, alături de care a luat parte la Săptămâna Modei de la Copenhaga. ”A fost super interesant, iar această experiență mi-a deschis apetitul de a face o mulțime de alte lucruri în domeniu”, a spus urmașa lui Bill Gates.

Phoebe își recunoaște statutul privilegiat și subliniază că este conștientă că trebuie să-și dovedească talentul și valoarea prin propriile ei forțe. ”Sunt fiica părinților mei, acest lcuru îmi oferă un imens privilegiu, dar nu mă definește asta”, spunea Phoebe.

Bill Gates a făcut mai multe referințe de-a lungul timpului la temerile sale legate de felul în care bogăția sa îi afectează copiii. Acesta a menționat că intenționeaza ca o mare parte din averea sa să fie donată organizațiilor filantropice și să le micșoreze moștenirile urmașilor.

phoebe gates
Melinda și Phoebe Gates

Stilul de viață opulent pe care îl duce Phoebe este documentat de aceasta pe conturile ei de social media, unde le arată urmăritorilor ei crâmpeie din viața luxoasă pe care o duce- călătorii în cele mai exclusiviste destinații, petreceri etc.

”Sunt conștientă ca lumea mă urmărește datorită numelui meu. Dar, odată ce văd ceea ce fac și cum sunt, continuă să stea cu ochii pe mine. Oamenii au multe prejudecăți în ceea ce mă privește, așa că platformele de social media au fost niște oportunități de a scoate în evidență aspecte pe care le consider importante, cum ar fi sănătatea femeilor și sustenabilitatea în modă”, declara Phoebe la un moment dat.

Foto: Hepta

Related Posts

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…