Monica Cismaru ∙ November 11, 2022 ∙ 4 min read

Celebrul magazin Harrods din Londra, devenit un adevărat obiectiv turistic, pe lângă destinație de shopping de lux, este decorat anul acesta în spiritul Casei Dior.

Celebra casă de modă își va pune amprenta sofisticată asupra magazinului, iar clienții și vizitatorii vor putea păși în fabuloasa lume Dior, prin intermediul câtorva insule imersive care vor deschide calea către o călătorie magică spre istoria casei de modă și unde vor putea fi admirate produse exclusiviste în vitrinele expoziției, iar simțurile vor culmina în cafeneaua Dior.

dior harrods

Pentru cei care nu pot vizita magazinul fizic, este deschis și Dior Gifting Boutique – care oferă o experiență virtuala de shopping.

Magazinul Harrods va căpăta haine noi de sărbătoare atât la interior cât și la exterior, grație celui mai mare brand de lux. Nu mai puțin de 44 de vitrine vor fi decorate și o instalație de lumini va îmbrăca fațada cladirii, care va străluci în formă de stele, de trandafiri și de alte simboluri ce evocă brandul, emanând astfel spiritul festiv.

dior harrods

”Numele spune totul: Fabuloasa lume Dior”, declară Pietro Beccari, președinte și CEO Christian Dior Couture. Brandul îmbracă fiecare etaj al magazinului și va oferi tot felul de experiențe senzoriale, de la fashion la beauty și până la cefeneaua deschisă de la micul dejun și până la cină, cu cele mai apetisante preparate.

dior
dior harrods

Pasionații de haute-couture și de produse exclusiviste vor găsi aici adevărate comori – de la creațiile lui Kim Jones la cele ale Mariei Grazia Chiuri și vor avea nevoie de multe ore pentru a explora spațiile elegante, pline de parfumuri, de make-up și de îngrijire personală. Aici e organizat și un wrokshop de parfumuri – La Collection Privée , dar și o „bancă de idei de cadouri” unice, de la ediții limitate Millefiori la Miss Dior și până la sticluța parfumului J’adore, creată de India Mahdavi.

dior harrods

”Evocarea emoțiilor și a visurilor a fost dintotdeauna un aspect definitoriu al casei”, adaugă Beccari. ”Harrods este probabil cel mai iconic și legendar magazin, nu numai în Marea Britanie, dar și la nivel global, iar prezența noastră aici înseamnă un nivel de vizibilitate cu impact internațional”.

Asocierea dintre Harrods și Dior nu este întâmplătoare. Monsieur Christian Dior a fost dintotdeauna un admirator al eleganței britanice și chiar scria în memoriile sale: ”Nu e o altă țară al cărei stil de viață să-mi placa mai mult… ador obiceiurile, tradițiile, politețea, arhitectura și chiar mâncarea lor”. În 1953, la șase ani după ce și-a prezentat colecția New Look și după prima prezentare de modă de a Savoy, din Londra, Dior și-a deschis primul magazin de brand la Harrods, în același loc în care se află și astăzi.

Universul Dior este transpus la Harrods și chiar sunt reproduse aici în miniatură locațiile sale celebre – de la Granville la La Colle Noire și 30 Montaigne – toate realizate din turtă dulce, la fel ca și Rochia originală Miss Dior, care capătă din nou viața sub formă de biscuit, în interiorul Dior Café.

Ceva magic, festiv, de neuitat, un adevărat Regat al viselor- așa este descrisă experiența Dior de la Harrods, de acest Crăciun.

Foto: Adrien Dirand

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…