emma raducanu dior

Noua senzație a tenisului mondial, Emma Răducanu, câștigătoarea US Open, a devenit brand ambassador pentru casa de modă Dior. Contractul de imagine cu Dior îl completează pe cel încheiat cu Tiffany &Co, casa de bijuterii de lux.

 

Peste noapte, Emma Răducanu a atras toată atenția asupra sa. La doar 18 ani, sportiva pe jumătate chinezoaică, pe jumătate româncă a urcat direct în topul jucătoarelor de tenis după ce a câștigat turneul US Open și a devenit astfel prima câștigătoare reprezentantă a Marii Britanii în ultimii 40 de ani la astfel de competiții de grand slam.

emma raducanu dior

Cel mai recent, Emma Răducanu a devenit imaginea Dior și va reprezenta colecțiile de haine imaginate de Maria Grazia Chiuri, designerul casei, dar și linia de cosmetice a brandului – de skincare și make-up, de care este responsabil Peter Philips.

emma raducanu

Totul a început cu rochia purtată de Emma Răducanu la premiera de la Londra a celui mai recent film James Bond: No Time To Die, unde sportiva a impresionat asistența cu ținuta sa alb-argintie, de inspirație grecească, creată de Dior.

”A fost divin să am ocazia de a purta o astfel de rochie creată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experiență unică. Detaliile de broderie au fost excepționale și am fost onorată să iau parte la prima mea premieră de film într-o astfel de ținută”, a declarat Emma Răducanu pentru Vogue. ”Creațiile Mariei Grazia Chiuri le oferă femeilor încredere și putere în ele însele, ținutele au o croială unică. Abordarea ei asupra creației și felul în care își realizează show-urile de prezentare au contribuit semnificativ în alegerea mea de a reprezenta acest brand”, a adăugat Emma.

 

Foto: Hepta

Related Posts