Monica Cismaru ∙ February 25, 2021 ∙ 2 min read

marilyn monroe beverly hills hotel

De mai bine de un secol, Beverly Hills Hotel a fost locul de care a atras cu un magnet cele mai mari celebrități din lumea filmului, a muzicii, artiști, sportivi, politicieni și fețe regale. De asemenea, a fost locul preferat a lui Marilyn Monroe, care frecventa hotelul ca pe a doua ei locuință. 

Hotelul a fost dintotdeauna prima alegere a celor interesați de unele dintre cele mai luxoase experiențe, locul în care să vezi și să fii văzut, iar acum, unul dintre bungalourile preferate în trecut de Marilyn Monroe, în care aceasta obișnuia să se cazeze des, a fost reamenajat în stilul actriței și poate fi închiriat contra a 8 500 de dolari pe noapte. Spațiul a fost renovat și s-a încercat conservarea stilului preferat de Marilyn Monroe, al carei spectru încă plutește la Beverly Hills Hotel.

marilyn monroe beverly hills hotel

marilyn monroe beverly hills hotel

Multe dintre vedete preferau să-și mute cartierul general Beverly Hills Hotel, care devenea un fel de locuință secundară și a fost ocupată de unii dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni, care voiau o schimbare de aer și de decor.
Marilyn Monroe Bungalow a fost reameanajat ca să semene cu adevărata locuință a actriței – și s-au folosit culori calde, pastelate, cu piatră travertin, stucaturi suflate cu aur și un stil general care amintește de cel al designerului Jean-Michel Frank, al cărui fan era Marilyn Monroe.

marilyn monroe beverly hills hotel


Bungaloul No 1 oferă în prezent experiențe unice, cum ar fi baia cu șampanie, săruri de mare și uleiuri parfumate, o bibliotecă cu toate filmele și cărțile cu și despre Marilyn Monroe, un bar de sticluțe Chanel No 5, parfumul preferat al vedetei, singurul lucru pe care spunea că-l poartă seara, la culcare.

marilyn monroe beverly hills hotel

Beverly Hills Hotel a dedicat spații și altor vedete cunoscute de la Hollywood, cum ar fi Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Charlie Chaplin sau miliardarul Howard Hughes.

Apartamentul dedicat lui Elizabeth Taylor este decorat în tonuri de albastru, auriu și citrin, iar sursa de inspirație au constituit-o bijuteriile celebrei actrițe; apartamentul Sinatra dispune de un șemineu și de un pian grandios în living.

 

Foto: Beverly Hills Hotel

Related Posts

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…

Cum și-a făcut apariția Sharon Stone la Taormina Film Festival

Recent a avut loc cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina. Printre invitații de…

Prințesa Charlene de Monaco, superbă la Balul Crucii Roșii

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală…

Ana Dumbravă, jucătoare profesionistă de Counter-Strike: „Am întâmpinat anumite obstacole doar pentru simplul fapt că sunt fată, dar acest lucru nu m-a oprit din a-mi îndeplini visul!”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2024

Urmează o săptămână cu noi provocări pentru unele zodii. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie…

Jocurile Olimpice de la Paris: Cine reprezintă România?

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Cine reprezintă România? Analizează Andru Nenciu, jurnalist sportiv….

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…