Cum arată casa din Beverly Hills a familiei Beckham

beckham los angeles
Familia Beckham a închiriat o proprietate situată în Beverly Hills, în valoare de peste 25 de milioane de dolari, de 1000 de metri pătrați, după ce și-a vândut anul trecut locuința din Los Angeles pentru suma de 33 de milioane de dolari.

Cea mai mare parte a familiei Beckham – David, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper și-au petrecut în Los Angeles sărbătoarea de Halloween, în noua locuință închiriată pentru 25 000 de dolari pe luna. Victoria Beckham și-a petrecut cea mai mare parte a toamnei la Londra, unde și-a pregătit lansarea noii ei linii de make-up, Victoria Beckham Beauty.

beckham los angeles

Astfel, familia Beckham are acum o locuință temporară – una de lux – cu șase dormitoare, nouă bai, cinema, grădină zen și picina infinity. Clădirea se înalță pe două etaje și are finisaje de lux, în stil minimalist, în alb și negru, cu pardoseală de marmură, sală de sport, dressinguri imense și oferă o panoramă de excepție asupra Los Angelesului.

beckham los angeles

beckham los angeles

beckham los angeles

Locuința din Beverly Hills este doar temporar ocupată de familia Beckham, care intenționează să se mute în Florida, la Miami, unde David Beckham se ocupă de noua lui echipă de fotbal, Inter Miami.

beckham miami

David și Victoria Beckham au pus ochii, se pare, pe o proprietate nouă – situată în noul zgârie nori – One Thousand Museum din complexul Scorpion, din centrul Miami-ului.

Clădirea este o operă arhitecturală care poartă semnătura celebrei Zaha Hadid și este dotată cu heliport, piscină de acoperiș, spa, coafor, juice bar și sală de sport. Aici, prețul unei locuințe pleacă de la 5,5 milioane de dolari și ajunge până la peste 20 de milioane.

Foto: themls.com, Hepta

Categorii Lifestyle