Gala People’s Choice Awards 2021 derulată seara trecută în Santa Monica, California, a recompensat cele mai apreciate vedete ale anului care se încheie, iar voturile sunt integral acordate de public, pentru categoriile filme, televiziune, muzică, pop culture și social media.

Printre câștigătorii de la People’s Choice Awards 2021 se numără Kim Kardashian, Scarlett Johansson, Christina Aguilera, Halle Berry, Dwayne Johnson, Selena Gomez și mulți alții. Câstigătoarea categoriei Romanian Social Media Star 2021 este Marilu Dobrescu.

Vedetele n-au vrut să rateze ocazia de a-și ridica premiile acordate de public la singura gală care le contorizează popularitatea în acest fel și au defilat pe covorul roșu în cele mai strălucitoare și extravagante ținute.

Kim Kardashian a câștigat premiul Fashion Icon și a apărut într-o ținută complet neagră, a brandului ei preferat, Balenciaga. Vedeta a declarat că nu-i vine să creadă că a fost votata drept Fashion Icon, mai ales că a lucrat la începutul carierei ei în showbiz ca stilist.

People's Choice Awards 2021

Premiul Music Icon a fost acordat Christinei Aguilera, iar trofeul People’s Icon of 2021 a fost câștigat de Halle Berry.

Filmul anului 2021 a fost desemnat Black Widow, iar Actorului anului 2021 a fost votat Dwayne Johnson. Echivalentul feminin al premiului a fost ridicat de Scarlett Johansson, iar serialului anului 2021 este Loki. Drama anului este serialul Grey’s Anatomy, iar comedia anului- Never Have I Ever.

Cel mai votat reality-show este  Keeping Up with the Kardashians, iar concursul anului a fost desemnat The Voice.

Vedeta de televiziune masculină anului este actorul din Loki, Tom Hiddleston, iar vedeta feminină tv a anului – Ellen Pompeo, din Grey’s Anatomy.

Selena Gomez a câștigat pentru Starul de comedie al anului pentru producțiile de televiziune, datorită rolului ei din serialul Only Murders in the Building.

Cel mai popular talk-show a fost desemnat  The Ellen DeGeneres Show, iar Cel mai bun talk-show de noapte- The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Reality-starul anului este Khloé Kardashian, iar cel mai urmărit serial – Squid Game.

Cântărețul anului este Lil Nas X, iar căntăreața câștigătoare – Adele. Cea mai buna formație este BTS, iar Albumul anului a fost desemnat Sour, al Oliviei Rodrigo, care a câștigat si pentru Cel mai bun debut.

La categoria Social Media, THE SOCIAL STAR OF 2021 a fost desemnată Britney Spears.

Și România a avut propria sa categoria prin care și-a recompensat Cea mai apreciată prezență social media, în persoana lui Marilu Dobrescu, care a declarat pe pagina ei de Instagram: ”Mulțumesc și mă înclin in fata tuturor celor care m-au votat si nu numai, este o reala onoare sa fiu castigatoarea unui premiu international, mai ales cand acesta este @peopleschoice. Am plans cu muci, lacrimi si urlete cand am aflat!✌🏻Inca de la inceputurile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ului meu, “Oamenii nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.” Au trecut 5 ani de atunci si pot spune cu mandrie ca am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evolueaza, rad, plang si traiesc alaturi de mine, de parca nici nu ne desparte un ecran. Voi ati votat, premiul e al nostru!
Multumesc si intregii echipe @eentertainmentromania! Imi pare rau ca nu se poate ajunge in LA anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o sa fiu cu ochii pe ea- 7 decembrie”.

Foto: NBC Universal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts