Selena Gomez apare din nou în atenția noastră, de această dată, cu o colaborare cu brandul La’Mariette, ocazie cu care a realizat un pictorial în costume de baie multicolore. Artista de 28 de ani a postat pe contul său de Instagram câteva imagini din culisele pictorialului, spre deliciul fanilor.

FOTO: Hepta

Selena și-a arătat formele voluptuoase în mai multe costume de baie violet, cu aplicații roșii, atât în două piese, cât și întregi.

”Sunt atât de recunoscătoare că am șansa de a celebra eforturile prietenilor mei. Ce-mi place mie la acest brand este că celebrează femeile care își iubesc trupul necondiționat, dându-le grația pe care o merită. Să sperăm că vă va plăcea și vouă la fel de mult”. a scris Selena pe social media.

Selena Gomez este una dintre cele mai admirate vedete din showbiz și s-a aflat la un moment dat pe primul loc în topul celor mai urmărite vedete pe rețelele de social media. Recent, artista și-a lansat o linie proprie de cosmetice și abordează subiectul frumuseții, în toate formele ei.

Related Posts