scarlett johnasson colin jost cosmo

La doar câteva zile după ce au făcut anunțul că așteaptă un copil, Scarlett Johansson (36 de ani) și soțul ei, comediantul Colin Jost (39 de ani), au devenit părinți. Cuplul are un băiețel, pe care l-au botezat Cosmo.

În cadrul unui show susținut duminică în Connecticut, Colin Jost a menționat că el și cu Scarlett, cu care s-a căsătorit în octombrie 2020, așteaptă un copil și că sunt foarte bucuroși în legătură cu acest eveniment. În cursul zilei de miercuri, Jost a făcut anunțul că soția lui a născut un băiat, pe care l-au botezat Cosmo. Jost a scris pe contul lui de Instagram: OK, OK, avem un copil. Îl cheamă Cosmo și îl iubim foarte mult.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

 

Acesta nu a specificat când s-a născut fiul lor și a adăugat că discreția va fi apreciată foarte mult de el și de soția lui.

Scarlett Johansson mai are o fiică, Rose Dorothy (6 ani), din mariajul ei cu Romain Dauriac, un jurnalist francez.

Cosmo este primul copil al cuplului Johansson-Jost. Scarlett Johansson n-a mai apărut în public de ceva timp, iar lipsa ei a fost observată mai ales la lansarea ceui mai recent film în care joacă, Black Widow, care a intrat în cinematografe în luna iulie. 

 

Foto: Hepta

Related Posts