Scarlett Johansson s-a măritat a treia oară

Scarlett Johansson Colin Jost

Scarlett Johansson și logodnicul ei, scenaristul și comediantul Colin Jost s-au căsătorit într-o ceremonie intimă și au făcut anunțul prin intermediul unei organizații caritabile. Acesta este cel de-al treilea mariaj al actriței. 

După o logodnă de un an și jumătate, Scarlett Johansson (35 de ani) și logodnicul ei, scenaristul și comediantul Colin Jost (38 de ani) și-au pus pirostriile în cadrul unei ceremonii retrânse, organizată weekendul trecut. Actrița a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds și cu Romain Dauriac, cu care are o fetiță, Rose.

Anunțul căsătoriei celor două vedete a fost făcut pe contul de social media al unei organziații cartitabile, Meals on Wheels America, dorind astfel să mediatizeze activitatea fundației. Această metodă de a-și face cunoscute noutățile importante din viață este din ce în ce mai des întâlnită printre vedete, care aleg sa popularizeze diverse cauze caritabile cu ajutorul celebrității lor. La fel au procedat și Katy Perry și Orlando Bloom, care au anunțat venirea pe lume a primului lor copil, Daisy Dove, pe contul de Instagram al UNICEF.

”Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă, la care au luat parte familiile și prietenii apropiați, la care s-au respectat normele de siguranță impuse de autorități cu privire la răspândirea COVID-19. Cea mai mare dorință a mirilor cu ocazia nunții lor este să poată face o diferență în viața persoanelor în vârstă vulnerabile în această perioadă dificilă, prin donații catre @mealsonwheelsamerica. Am aprecia dacă ați face o donație în cinstea fericitului cuplu”, a anunțat fundația caritabilă.

Scarlett Johansson si Colin Jost au o relație de trei ani și s-au cunoscut pe platoruile de filmare. Anunțul logodnei lor a fost făcut astă-vară, la premiera filmului Black Widow, a cărui protagonistă este Scarlett Johansson.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle