halle berry colectie sport

Halle Berry își lansează o nouă colecție de haine sport, inspirată de propriul ei stil de viață și de antrenamentele pe care le execută.

Halle Berry a creat o nouă colecție de imbrăcăminte sport alături de brandul londonez Sweaty Betty, iar piesele sunt adaptate boxului, în special, disciplină pentru care Halle Berry s-a antrenat intens în ultimii ani, datorită unui rol.

halle berry colectie sport

halle berry colectie sport

Halle Berry și-a creat și propriul ei brand de wellness, Rē•spin, iar colaborarea cu Sweaty Betty s-a materializat într-o colecție de ținute dedicate boxului și jiu-jitsu. Piesele de îmbrăcăminte sunt potrivite atât purtării în sala de sport cât și în afara ei și îmbină practicalitatea cu fashion-ul. Prima colecție creată de Halle Berry în colaborare cu brandul londonez a avut loc în luna mai, iar acum se lansează colecția-capsulă de toamnă.

Linia conține 24 de piese care pot fi îmbinate între ele, în culori precum verde închis, bej și negru pământiu. Materialele folosite sunt de calitate înaltă, iar croiala oferă siluetei o structură sculpturală. Colecția-capsulă conține bustiere, jachete, poncho-uri, hanorace, colanți, salopete etc.

halle berry colectie sport

Halle Berry s-a implicat în designul colecției și a creat propria ei versiune a unor colanți, pe care i-a botezat Modelul Storm.

halle berry colectie sport

”Sunt foarte mândră de ceea ce am creat alături de echipa SB, care m-a ajutat să aduc la viață viziunea mea asupra colecției, cee reflectă pe deplin stilul meu de viață și care conține piese pe care le poți purta la sală sau pe stradă și nu numai”, a declarat Halle Berry, care se pregătește de lansarea filmului Bruised, cel care a inspirat colecția. Drama Bruised este inspirată de povestea adevărată a unei luptătoare de MMA și va avea premiera pe Netflix pe 24 noiembrie. Pe lângă rolul principal, Halle Berry s-a ocupat și de regia filmului, acesta fiind debutul ei în această postură. Actrița interpretează rolul lui Jackie Justice, o fostă luptătoare de MMA care și-a abandonat cariera în plină ascensiune și care revine în circuitul competițional, unde se confruntă cu una dintre luptătoarele de top. Totul se întâmplă pe fundalul regăsirii cu fiul ei de 6 ani, pe care îl dăduse spre adopție.

 

Foto: Cliff Watts

Related Posts