Halle Berry a făcut abdomen ”cu pătrățele” pentru un rol de luptătoare MMA

halle berry bruised

Halle Berry (53 de ani) se mândrește cu abdomentul ei cu pătrețele, obținut în urma antrenamentelor intense pentru cel mai recent film al ei, ”Bruised”, în care interpretează o luptătoare de MMA.

”Unul dintre țelurile mele pentru filmul ”Bruised” a fost să am pătrațele și, în sfârșit, le am și mă simt incredibil! Vă încurajez să ridicați ștacheta. Care e scopul vostru legat de fitness? Ridicați ștacheta și mai sus decât v-ați propus, împărtășiți-vă scopurile în comentarii și țineți-vă de promisiunea față de voi înșivă. Munca va fi grea, dar va merita fiecare efort. Fiecare secundă merită”, scris actrița pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie în care îi poate fi admirat abdomenul ”six-pack”.

Halle Berry este și producătoarea și regizorul filmului ”Bruised”, în care o interpretează pe luptătoarea de MMA Jackie Justice, care tebuie să-și recâștige fiul abandonat, în timp ce se luptă pentru a rămâne în topul luptătoarelor din lumea MMA.

Halle Berry s-a antrenat pentru rol cu cu campionul de arte marțiale la categoria pană – Brian Ortega, care a inițiat-o în tainele jiu-jitsu.

Halle Berry are doi copii – o fiică de 11 ani, Nahla și un fiu de 6 ani, Maceo.

Actrița deține un Oscar, două premii Screen Actors Guild, un Glob de Aur și un Emmy.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle