Monica Cismaru ∙ February 14, 2022 ∙ 3 min read

Ben Mendelsohn și Juliette Binoche aunt actorii aleși să le dea viață figurilor legendare care au definit moda, Christian Dior și Coco Chanel, în serialul ”The New Look”, realizat de Apple TV Plus.

Serialul de epocă prezintă ascensiunea fulminantă din lumea modei a designerului francez Christian Dior. Thrillerul realizat de Todd A. Kessler (”Bloodline”) ne poartă în perioada celui de-al doilea război mondial, când Parisul este ocupat de naziști, iar imperiul modei creat de Coco Chanel (Juliette Binoche) începe să apună, iar Christian Dior începe să se afirme grație creațiilor sale ieșite din comun.

dior chanel the new look
Juliette Binoche

The New Look se concentrează pe acel moment-cheie în care se nasc figurile iconice din modă precum Dior, care ajută la revenirea la viață a capitalei franceze, după ce a fost cutremurată de război, alături de o lume întreagă. Serialul-saga arată relația complexă a lui Christian Dior cu ceilalți mari creatori de modă ai acelor vremuri, cum ar fi Coco Chanel, Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin sau Yves Saint Laurent.

Realizatorul ”The New Look”,  Todd A. Kessler, și-a mai pus semnătura pe producții de succes precum “Bloodline,” “Damages” sau “The Sopranos, și este atât regizor, cât și scenarist al serialului. Din echipa de producție pentru ”The New Look” mai fac parte figuri marcante precum Anne Seibel, production-designerul nominalizat la Oscar care a realizat “Emily in Paris,” “Midnight in Paris” sau “Marie Antoinette”. Filmările sunt programate să înceapă la primăvară, la Paris.

dior chanel the new look
Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn (52 de ani), actor australian, poate fi urmărit în producția de succes de la HBO The Outsider, realizată după un roman de-al lui Stephen King. El a mai jucat în Babyteeth, The King, The Land of Steady Habits sau în serialul Bloodline.

Juliette Binoche (57 de ani) este o binecunoscută actriță franceză și va lua parte la Berlinala de anul acesta cu producția “Both Sides of the Blade” (cunoscuta și ca “Fire”). Ea a ma jucat în producții precum The English Patient, Chocolat sau Paris, je t’aime.

Th New Look este doar unul dintre titlurile ambițioase dezvoltate de Studiourile Apple. Printre producțiile care urmează să fie lansate se mai numără “We Crashed”, film inspirat din viața reală și bazat pe un podcast de succes, în care joacă Jared Leto și Anne Hathaway; “The Last Days of Ptolemy Grey” – o miniserie bazată pe romanul scris de Walter Mosley, în care joaca Samuel L. Jackson și Dominique Fishback; pe listă se mai află “Masters of the Air” “High Desert (cu Patricia Arquette), ”Manhunt” și “The Changeling”.

Foto: Hepta

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…