maria grazia chiuri dior
Maria Grazia Chiuri și Rosamund Pike

Prezentarea Dior din cadrul Paris Fashion Week, unul dintre cele mai așteptate evenimente, a reunit numeroase vedete dornice să urmărească cele mai noi tendințe propuse de cunoscuta casă de modă pentru primăvara acestui an.

Noua colecție creată de Maria Grazia Chiuri, designerul casei Dior, a deschis seria prezentărilor de la Paris Fashion Week, prezentări restrânse la maximum anul acesta din cauza pandemiei. Astfel, la această ediție Paris Fashion Week, doar 16 case de modă se vor bucura de privilegiul de a avea parte de defilări cu public. Alte șapte branduri vor avea parte de prezentări fizice și video, doar pentru editorii de modă și pentru clienții fideli, iar alte 6 branduri își vor prezenta creațiile doar virtual.

Printre vedetele alese pe sprânceană de Casa Dior pentru a fi prezente în primul rând la prezentarea colecției de la Muzeul Rodin din Paris s-au numărat Isabelle Adjani, Chiara și Valentina Ferragni, actrițele britanice Rosmanud Pike și Claire Foy, modelul și actrița Cara Delevingne, Stella del Carmen, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith, Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi, fiul Prințesei Caroline de Monaco, Lady Amelia Windsor, nepoata Prințesei Diana, modelul Natalia Vodianova, dar și o mulțime de alte personalități din social media.

Vedetele au avut ocazia să urmărească cele mai noi tendințe couture imaginate de Maria Grazia Chiuri, care s-a apelat pentru colecția de anul acesta la cultura și tradițiile Indiei, mai ales în ceea ce privește anumite elmente de artizanat și măiestrie, precum detaliile brodate sau croiala austeră. Hainele create de Chiuri pentru Dior – primăvara 2022 au păstrat o notă simplă, în culori neutre, prem bej sau ocru, alb, negru, realizate din mătase marocană, crep sau lame argintiu și au impresionat audiența prin rafinament și eleganță.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts