Monica Cismaru ∙ January 12, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că cel mai des vehiculat nume pentru poziția de gazdă a Oscarurilor din 2022 este actorul Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, cel mai de succes film care a rulat în timpul pandemiei.

Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie, iar nominalizările pentru premiile Academiei Americane de Film vor fi anunțate pe data de 8 februarie.

Organizatorii spectacolului prin care vor fi acordate premiile pentru excelența cinematografică din ultimul an au anunțat că gala va beneficia de un prezentator, după ce la ultimele ediții nu s-a mai apelat la o astfel de soluție.

Ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film se va derula în același spațiu ca și până acum, și anume Dolby Theatre din Hollywood.

Se pare că cel mai des vehiculat nume pentru poziția de gazdă a Oscarurilor din 2022 este actorul Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, cel mai de succes film care a rulat în timpul pandemiei.

tom holland
Tom Holland

Tom Holland are doar 25 de ani și ar fi unul dintre cei mai tineri prezentatori ai Oscarurilor, care au fost găzduite, de-a lungul timpului, de vedete precum Billy Crystal (cu cele mai multe apariții într-un astfel de rol), Ellen DeGeneres, Whoopi Goldberg, Hugh Jackman, Neil Patrik Harris, Chris Rock, Steve Martin și Alec Baldwin, James Franco și Anne Hathaway sau Kimmy Kimmel – în 2017 și în 2018, cel care a ocupat ultima dată poziția de prezentator, după care au urmat gale fără o gazdă desemnată. În primul an în care Oscarurile nu au avut un prezentator, culmea, ratingul a crescut, urmând ca apoi să scadă semnificativ, atingând la ediția de anul trecut un minim istoric.

jimmy kimmel
Jimmy Kimmel

Se pare că organizatorii galei de decernare a Oscarurilor l-au contactat deja pe Tom Holland cu privire la propunerea rolului de gazdă, iar acesta ar fi fost încântat de perspectivă. ”Dacă mi s-ar propune, aș accepta, ar fi foarte distractiv”, declara Holland într-un interviu acordat în decembrie 2021.

tom holland zendaya
Zendaya și Tom Holland

Tom Holland s-a născut în Marea Britanie, a absolvit Școala de artă dramatică din Londra și și-a început cariera artistică în teatru. Acesta a dat lovitura la Hollywood în 2016, când l-a interpretat pe Spider-Man în producția cu super-eroi Marvel Cinematic Universe – Captain America: Civil War și a continuat cu Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far From Home (2019) și Spider-Man: No Way Home (2021).

În 2017, la vârsta de 20 de ani, a câștigat Premiul BAFTA pentru Cea mai promițătoare tânără vedetă.

În prezent, are o relație cu Zendaya, colega lui din seria Spider-Man.  

Foto: Hepta

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…