Monica Cismaru ∙ January 12, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că cel mai des vehiculat nume pentru poziția de gazdă a Oscarurilor din 2022 este actorul Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, cel mai de succes film care a rulat în timpul pandemiei.

Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie, iar nominalizările pentru premiile Academiei Americane de Film vor fi anunțate pe data de 8 februarie.

Organizatorii spectacolului prin care vor fi acordate premiile pentru excelența cinematografică din ultimul an au anunțat că gala va beneficia de un prezentator, după ce la ultimele ediții nu s-a mai apelat la o astfel de soluție.

Ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film se va derula în același spațiu ca și până acum, și anume Dolby Theatre din Hollywood.

Se pare că cel mai des vehiculat nume pentru poziția de gazdă a Oscarurilor din 2022 este actorul Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, cel mai de succes film care a rulat în timpul pandemiei.

tom holland
Tom Holland

Tom Holland are doar 25 de ani și ar fi unul dintre cei mai tineri prezentatori ai Oscarurilor, care au fost găzduite, de-a lungul timpului, de vedete precum Billy Crystal (cu cele mai multe apariții într-un astfel de rol), Ellen DeGeneres, Whoopi Goldberg, Hugh Jackman, Neil Patrik Harris, Chris Rock, Steve Martin și Alec Baldwin, James Franco și Anne Hathaway sau Kimmy Kimmel – în 2017 și în 2018, cel care a ocupat ultima dată poziția de prezentator, după care au urmat gale fără o gazdă desemnată. În primul an în care Oscarurile nu au avut un prezentator, culmea, ratingul a crescut, urmând ca apoi să scadă semnificativ, atingând la ediția de anul trecut un minim istoric.

jimmy kimmel
Jimmy Kimmel

Se pare că organizatorii galei de decernare a Oscarurilor l-au contactat deja pe Tom Holland cu privire la propunerea rolului de gazdă, iar acesta ar fi fost încântat de perspectivă. ”Dacă mi s-ar propune, aș accepta, ar fi foarte distractiv”, declara Holland într-un interviu acordat în decembrie 2021.

tom holland zendaya
Zendaya și Tom Holland

Tom Holland s-a născut în Marea Britanie, a absolvit Școala de artă dramatică din Londra și și-a început cariera artistică în teatru. Acesta a dat lovitura la Hollywood în 2016, când l-a interpretat pe Spider-Man în producția cu super-eroi Marvel Cinematic Universe – Captain America: Civil War și a continuat cu Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far From Home (2019) și Spider-Man: No Way Home (2021).

În 2017, la vârsta de 20 de ani, a câștigat Premiul BAFTA pentru Cea mai promițătoare tânără vedetă.

În prezent, are o relație cu Zendaya, colega lui din seria Spider-Man.  

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…