Monica Cismaru ∙ December 9, 2022 ∙ 4 min read

Celine Dion (54 de ani) a anunțat că suferă de o boală incurabilă, de sindromul omului înțepenit, o afecțiune neurologică rară, cu manifestări de boală autoimună.

Celine Dion a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de 5,2 milioane de persoane. Boala de care suferă vedeta provoacă spasme necontrolate ale mușchilor și i-a afectat și capacitatea de a merge sau de a cânta, ceea ce duce la anularea tuturor concertelor pe care le avea programate la anul în Europa, inclusiv unul la București, pe Arena Națională, care fusese deja amânat din cauza pandemiei.

celine dion

”Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să fac față tuturor aceste obstacole și să vorbesc despre tot ceea ce mi s-a întâmplat în ultimul timp”, a spus Celine Dion într-o inregistrare video. ”Încă aflu lucruri noi despre această boală rară care mi-a provocat toate spasmele de care sufăr. Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele și câteodată mi-e greu să merg și nu-mi mai pot folosi corzile vocale ca să cânt. Mă îndurerează teribil să vă anunț că nu voi putea să-mi reiau turneul din Europa, care trebuia să înceapă în februarie”, a adăugat cântăreața.

Celine Dion, alături de fiii ei gemeni, Nelson și Eddy

În 2014, Celine Dion a anunța că se retrage din muzică pe termen nedefinit, din cauză că soțul ei, René Angélil, se lupta cu cancerul. Un an mai târziu, artista canadiană și-a reluat concertele și s-a retras din nou în 2016, după ce soțul ei, dar și fratele ei, Daniel Dion, au murit. A revenit pe scenă în 2019 cu albumul ei, Courage, în care a avut colaborări cu artiști precum Sia, Sam Smith sau David Guetta.

celine dion

După lansare albumului, Celine Dion a început și un turneu mondial, întrerupt din cauza izbucnirii pandemiei. Anul acesta a anunțat noi amânări ale concertelor programate după ce a început să manifeste spasme severe ale mușchilor, luccru ce i-a anulat și revenirea pe scenele din Las Vegas.

În anunțul de pe Instagram, Celine Dion a adăugat că este tratată de o echipă minunată de medici, care o ajută să se facă bine și că fiii ei (René-Charles, 21 de ani, și gemenii de 11 ani Nelson și Eddy) o sprijină întru totul. ”Lucrez din greu cu terapeutul meu sportiv în fiecare zi pentru a-mi recăpăta puterile și capacitatea de a cânta din nou pe scenă, dar trebuie să recunosc că e foarte dificil. Nu știu să fac altceva decât să cânt. E ceea ce am făcut întreaga mea viață, ador acest lucru. Îmi lipsește cântatul foarte mult. Mi-e dor să vă văd pe voi toți și să fiu pe scenă, să cânt pentru voi.

Întotdeauna am dat 100% în show-urile mele, dar boala de care sufăr nu-mi mai permite să vă ofer acest lucru acum”. Artista a izbuncit în lacrimi în timpul discursului ei către fani, le-a mulțumit pentru sprijin și a subliniat că nu are altă soluție acum decât să se concentreze pe sănătatea ei, pe care speră să și-o recupereze cât de curând.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…