Fanii lui Céline Dion (53 de ani) se vor întrista să afle că vedeta lor preferată nu se află în cea mai bună formă, din contră. Vedeta se confruntă de jumătate de an cu probleme serioase de sănătate și s-a retras la ferma pe care o deține în statul Nevada.

Artista și-a amânat pe termen nedefinit și concertele pe care trebuia să le susțină în Las Vegas, la The Theater at Resorts World, unde echipa ei artistică e gata de show, dar vedeta no 1 lipsește. Céline Dion a cântat ultima dată în Las Vegas la Colosseum – Caesars Palace în 2019, înainte de pandemie. 

Céline Dion

Céline suferă de spasme musculare severe care o împiedică să deruleze orice activitate artistică. Echipa medicală care se ocupă de ea o evaluează permanent și o tratează. Totuși, simptomele pe care le are o împiedică să participe la orice activitate solicitantă”, au transmis reprezentanții artistei într-un comunicat. 

Céline Dion

”Mi se rupe inima din cauză că nu pot apărea pe scenă. Am lucrat alături de echipa mea la noul show în ultimele opt luni și faptul că nu pot apărea pe scena începând din aceasta lună mă întristează nespus. Mă simt prost că dezamăgesc pe toată lumea, mai ales pe fanii care și-au făcut planuri să vină să mă vadă în Las Vegas. Acum trebuie doar să mă concentrez pe vindecare, vreau să depășesc acest moment cât mai repede cu putință”, a declarat Céline Dion. 

Céline Dion

Céline Dion s-a mutat între timp la reședința ei din Henderson, Nevada, unde locuiește alături de cei trei fii ai ei – René-Charles și gemenii Eddy și Nelson. Cântăreața de origine canadiană deține aici o casă în valoare de 1,2 milioane de dolari. Proprietatea are trei dormitoare, o terasă imensă cu piscină exterioară, un bar și un teren de golf. 

Foto: Instagram

Related Posts